מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה הזמןאני24/02/2012
הייתי בקשר נפשי ומיני עם בן זוגי וכשזה נגמר
אמרתי לעצמי שעכשיו זה הזמן שלי להיות מינית עם בחורה ,תמיד נמשכתי לבחורות
והאקס גם ידע על זה ,ומפה לשם הגעתי למצב של שלישייה היה אדיר
הבחור האחרון שיצאתי איתו משך אותי אבל לא הגענו לסקס
והיה עוד בחור שלא היה עתיד לקשר אבל סקס נהדר
וכרגע אני יוצאת כבר הרבה זמן יחסית עם בחור שאני לא מספיק נמשכת אליו למרות שטוב לי איתו מהרבה מאוד בחינות ,אני מתלבטת האם להמשיך או לנסות "ללכת בגדול" על נשים... לברר את זה "עד הסוף"... אציין שאם הבחור מושך אותי אז אני מאוד רוצה סקס עם בחורים אבל לצערי או במקרה הבחורים שמשכו אותי נפשית וכתוצאה מזה מינית לאו דווקא משכו אותי פיזית...
אני לא רוצה להמשיך להיגרר לקשר שסתם יפגע בשנינו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הזמן - תגובה
טל קרויטורו26/02/2012שלום לך, פעמים רבות ניסוח השאלה ב'האם זה הזמן שלי ללכת על נשים או על גברים' זה ניסוח שעשוי לבלבל, כי לא יוצאים עם נשים או עם גברים, יוצאים עם איש או אישה ספציפיים כל פעם.
אם את מחפשת קשר מיני - להסתובב בעולם ולראות אל מי נמשכים ויש רצון ותנאים לקשר שמוסכם על שני הצדדים.
אם את מחפשת קשר עם אספקטים נוספים - כדאי להסתובב בעולם ולראות אל מי נמשכים נפשית ומינית ויש רצון ותנאים לקיים קשר הדדי.
אם יש לך שאלה נוספת (את הפוסט שלך לא ניסחת כשאלה, אז שיערתי מה השאלה, אך אם טעיתי אנא תקני), את מוזמנת לשוב ולשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)