יש לי בעייה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעייה קטנה
    אנונימי
    31/07/2012

שלום אני צריך עזרה...
    אני בן 13 ויש לי בעייה - הזהות המינית שלי מעורפלת מאד. אני מרגיש שבנים מחרמנים אותי ומושכים אותי בדיוק כמו בנות ואפילו יותר. מה אפשר לעשות? אני אפילו לא בטוח שאני באמת כזה. איך אפשר להיות יותר בטוחים? אני גם מבין ממה שאני רואה שהאנשים ההומואים לא כך כך מתקבלים באהדה רבה בחברה. אני גם חושש מהתגובות של ההורים שלי. איזה אבסורד: ילד בן 13 שאומר לאבא שלו: "אבא אני הומו." איך הוא אמור לקבל את זה תעזרו לי בבקשה מצבי נואש אני מדוכא ומרגיש שאני מתרחק לאט לאט ממשפחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעייה קטנה

הוספת תגובה

• יש לי בעייה קטנה - תגובה

איל זק
    02/08/2012

שלום רב
    מ"בעיה קטנה" הגעת די מהר ל"מצב נואש". גיל 13 הוא גיל מוקדם מדי בשביל לצאת בהגדרות באשר לזהותך המינית. לפניך עוד שנים רבות של היכרויות והתנסויות אשר יעזרו לך להבין באופן ברור יותר את נטיותיך המיניות ולהגדיר את זהותך בהתאם לכך.
    על השאלה כיצד אמורים ההורים לקבל את בנם / ביתם, ענתה באופן מפורט עמיתתי טל בתגובה אחת לפני ("זהות מינית בגיל הטיפשעשרה"), אתה מוזמן לעיין בה.
    באשר לעזרה, אם הינך מרגיש צורך לשוחח בנושא ולהיעזר באנשי מקצוע, הייתי ממליץ לפנות בדיסקרטיות ליועצת החינוכית בביה"ס ולשתף אותה בלבטיך. אפשרות מומלצת נוספת היא לפנות לארגון הנוער הגאה (איגי) המפעיל קבוצות תמיכה לנוער הומו-לסבי.
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו