מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא שלי לא מקבלת אותיאנונימי18/08/2012
לפני שבועיים סיפרתי לאמא שלי שאני גיי היא הייתה בשוק ואמרה שהיא לא מקבלת את זה ושאני משתגע ושזו שריטה ושאני אפסיק עם השטויות האלו ושהיא תשלח אותי לפנימיה ושהיא לא תיתן לי ללכת לאיזה מתנועת נוער שאני חבר בה ולבית הנוער שיש לנו בעיר אז אמרתי לה שיש מישהו שאני אוהב ושאני יודע שהוא גם גיי והוא איתי באותה תנועת נוער והיא אמרה שהיא תדאג להוציא אותי משם ושאני לא אלך לבית נוער הזה יותר אמרתי לה שזה מה שאני ושאני אוהב בנים ושזה מה שאני אוהב ומחליט גם אמרתי לה שאני יעזוב את הבית עם היא לא תפסיק להציק לי בקשר לזה והיא אמרה שהיא מכירה אותי ושאני סתם רוצה צומי ושהיא יודע כל מה שעובר עליי ואז הגיע המשפט שגרם לי לא לדבר במשך שבוע
ציטוט של אמא שלי:אם אתה לא שוכב או מתנשק עם גבר אתה לא הומו . אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה על זה יותר .
מה אני אמור להגיד לה היא כועסת ולא מקבלת את מי ומה שאני אני לא רוצה לחיות בפחד כל הזמן אני רוצה להיות שמח לדעת שיש מישהו שבאמת אוהב אותי אני מחקה לתשובה
דרך אגב אני בן 15 ואני כבר שנה וחצי שומר את זה בסוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלי לא מקבלת אותי - תגובה
איל זק19/08/2012שלום רב
לכולנו יש צורך לקבל ולהרגיש אהבה. שלב מכריע בתהליך היציאה מהארון הוא להיחשף בפני ההורים ולבקש את תמיכתם. אולם, לעיתים אנו שוכחים כי כפי שאנחנו היינו צריכים זמן בכדי לעכל את הבשורה ולקבל את עצמנו כשונים, כך גם להם לוקח זמן עד שהם מפנימים את העובדה כי בנם הוא הומוסקסואל או שבתם היא לסבית.
לכן, עצתי לך היא שלא להיאבק מול אימך. אמרת את שלך וכעת תן לה את הזמן לעכל זאת. זה יכול לקחת מספר ימים או אף מספר שנים, אבל אין טעם להתווכח עימה על זה, כי כרגע זה רק יקשה עליך את החיים.
מבחינתך, חשוב שתמשיך להיות במסגרת החברתית שנוחה לך. אתה יכול גם לפנות לארגון הנוער הגאה ("איגי") ולהצטרף לפעילות החברתית שלהם. זה יעזור לך בהתמודדותך כרגע. בשלב מאוחר יותר כאשר ירגעו הרוחות, אתה יכול לנסות ולהמליץ לאימך לפנות לארגון תהיל"ה העוסק בתמיכה להורים של בני קהילת הלהט"ב.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)