בבעיה מטורפתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה מטורפתת
    אנונימי
    19/08/2012

היי, אני כמעט בן 16.
    יש לי בעיה בזהות המינית שלי. כשהייתי ילד קטן הייתה לי משיכה מטורפת לנשים,
    נגיד, אני זוכר שאני וחבר שלי עשינו הכל כדי לראות לגננת שלנו את החזיה, וזה הדליק אותי בטירוף!
    בכיתה ו', כשהחברים שלי התחילו לאונן ודיברו על זה ושיוצא להם שפיך, כמובן שגם אני ניסיתי.. ניסיתי וניסיתי ופשוט לא גמרתי !
    חשבתי הייתי שאולי אני עקר.. ככה זה היה במשך בערך שנה וחצי, עד שפעם אחת היה סרט פורנו שהיה פוקוס על גבר ערום לכמה שניות, הסתכלתי על האיבר מין שלו, ופשוט גמרתי תוך שנייה..
    מאז אני מאונן כל כך הרבה על פורנו גייז ואני לא מצליח להפסיק, אני מנסה לדחות את הדחף המטורף הזה..
    הדבר הזה כל כך מתסכל אותי ! אני לא מפסיק לחשוב על זה כל היום, וזה גם מפריע לי בלימודים בנוסף לכל..
    סיפרתי על זה כבר להורים שלי לפני חצי שנה בערך והם דיי אמרו שאני אעשה מה שטוב לי- הקטע הוא שאני ממש לא רוצה להיות הומו !! זה מרגיש לי כמו איזה עונש, החלום שלי הוא להתחתן עם אישה ולהקים איתה בית ומשפחה- זה הדבר שיעשה אותי הכי מאושר.
    איך אני יוצא מהסיוט הזה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה מטורפתת

הוספת תגובה

• בבעיה מטורפתת - תגובה

איל זק
    20/08/2012

שלום רב
    בין אם אתה בעל נטייה חד מינית ובין אם לאו, הצעד הראשון שלך הוא להוציא מהראש את המחשבה שמדובר בעונש, סיוט או מחלה. יש הרבה הומוסקסואלים שיש להם חיים מספקים ומאושרים וחלקם גם אנשים מצליחים ומוערכים מאוד בחברה. מדבריך עושה רושם שדווקא הוריך מבינים זאת יותר ממך וכל הכבוד להם על הפתיחות והסובלנות בתשובתם.
    באשר לחלומך להתחתן עם אישה, בגילך הצעיר אינני בטוח האם זה אכן החלום שלך או חלומה של החברה עבורך, שאותו הפנמת כשלך. בכל מקרה, הומוסקסואלים רבים מקימים משפחה ומגדלים ילדים. חלקם במסגרת "הורות אחרת" עם אישה, חלקם ע"י תהליך פונדקאות במסגרת זוגיות עם גבר, ויש כאלה שאף נישאים לאישה מתוך הכרה והבנה הדדית של המצב.
    אינני יודע האם אתה אכן בעל נטייה חד מינית או לא וייתכן מאוד שמוקדם מדי להגדירה. עצתי לך היא לשמור על "ראש פתוח", לנסות ולהרחיב קצת את נקודת מבטך ולהכיר יותר חברים מהקהילה (דרך ארגון הנוער הגאה, או פעילויות לנוער של המרכז הגאה בגן מאיר, ת"א). במידה והדבר קשה עליך ואתה עדיין מוטרד מהאפשרות שהינך הומו, מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך להבין את עצמך טוב יותר ולהתמודד עם הקשיים שאתה חווה כרגע.
    מקווה שעזרתי, אתה מוזמן שוב לשאול או לחוות את דעתך על הנאמר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו