מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להבין למה ??!!טלי22/08/2012
שלום רב
אני לסבית והייתי במערכת יחסים במשך ששה חודשים עם בחורה שאף פעם לא התנסתה עם נשים שאת זה הסתירה ממני בהתחלה . סיפרה בהתחלה שהייתה עם מישהי וכ' וכו' לאחר שבוע שלחה לי מכתב כי היה לה קשה לדבר על זה פייס תו פייס שהיא בחיים לא הייתה עם אישה ושזו פעם ראשונה שלה עם מישהי ושכל החיים שלה רק עם גברים ומסתכלת רק על גברים ושהיא לא מבינה מה קורה איתה אך היא מרגישה שהיא תמיד שמיחה מאז הכרנו ושהיא מרגישה כלפיי רגשות שבחיים לא הרגישה כלפי מישהו ושאוהבת אותי . זה בקיצור .היו המון ירידות ועליות כי לא הייתה סגורה על עצמה בסוף החלטנו שנמשיך כידידות אך זה לא באמת הצליח וזה נגמר ברע כשהייתי אצלה בבית קרו כל מיני דברים התנשקנו וכ' אך לא שכבנו יום למחרת רציתי לדבר איתה על זה כי סיכמנו שאנחנו ידידות ולא רציתי לפגוע בה או משהו התקשרתי אליה וביקשה שנדבר על זה אחר כך ולא דיברנו . אחרי שבוע שלחתי לה הודעה שאני מתגעגת ואז אני מופתעת מההודעות שלה שאני האשימה בכל זה ושאני ממש לא בסדר. מן היציאות שלה " הכנסתי אותך הביתה ואת לא כיבדת .ואני הייתי שיכורה וכו'.ולא כי את רוצה שאני אהיה כך אז אני כזו כי אני לא כזו " שזה ממש ממש פגע בי ולא האמנתי שכך תפרש את זה..נסיתי להסביר אך לשוא וככה זה נגמר לאחר חודשיים חזרנו לדבר ברגיל כזה כי יש לנו חברה משותפת ולא דיברנו על הנושא כי אני יודעת שהיא מופנמת ורציתי לתת לזה שיבוא לבד המשכנו כרגיל כביכול במשחק שאנחנו ידידותוהכל המשיך בסבבה ורגיל ובלי שום סיבה פשוט הפסקנו להיות בקשר ..וברצוני לדעת מה באמת עבר עליה למה הייתה צריכה להאשים אותי כאילו אנסתי אותה חלילה .אולי כי אני נתתי לזה יותר מדיי חופש שאני שם בשבילה ולא רוצה לפגוע בה ולמה בכלל שיקרה לי בהתחלה שבאמת הייתה עם מישהי .והיום אנחנו לא בקשר יותר מ 8 חודשים ואני לפעמים מתגעגת אליה ..מה כדאי לי לעשות לשחרר או לדבר איתה..?היום אני כמעט ושיחררתי אך לפעמים מתגעגעת אליה ובא לי לדבר איתה אבל משהו כזה עוצר אותי כי אולי ניפגעתי ממנה או משהו שם לא טוב לי מממ לא יודעת באמת !!
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להבין למה ??!! - תגובה
טל קרויטורו23/08/2012שלום לך, בשביל תשובה שתקדם אותך, כדאי להתחיל בשאלה שמקדמת אותך.
לשאול מה מניע אדם זר, שאת מכירה באופן חלקי, זה אולי מענין כאתגר אינטלקטואלי או מקצועי, אבל פחות שימושי לנו כדי לחיות חיים טובים יותר...
זה שהזמן עבר ועדין בא לך לדבר איתה, יכול לרמז מצד אחד על כך שהפרשה היתה מאד לא פשוטה עבורך, אבל זה יכול לרמז גם מצד שני שהחיים שלך פחות מלאים מכפי שהיית רוצה שיהיו. יתכן שאם היית עכשיו עם חברה שאת אוהבת, פחות היה מענין אותך למה התכוונה מישהי, שגם אם יש כל מיני אפשרויות עדין ברורה השורה התחתונה - היא לא פרטנרית טובה להיות בת זוג שלך...
לכן מה שכדאי לעשות זה לראות איך את רוצה שחייך יראו, ומי היית רוצה לראות שם איתך, ולהתחיל לקדם זאת - למשל, אם זה מענין אותך, להתכוון למציאת בת זוג שכן תהיה טובה לך,
ואם הסיפור הזה או דברים אחרים מפריעים לך לעשות זאת - אז כדאי לברר (למשל במסגרת טיפול רלוונטי)- מאיפה החסם הזה בא, ואיך עוזרים לו ללכת...
מה דעתך?
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)