אני לא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה לעשות..
    פנדה לייקמי
    08/09/2012

אני לא יודעת אם אני לסבית או לא.
    היה לי חבר אבל לא באמת עשינו כלום.. כולם אמרו שהוא גיי וכמה זמן אחרי זה הייתה לו חברה אחרת והם התנשקו וקיימו יחסי מין. אני ממש לא יודעת מה לעשות.. אני חושבת שאני כל הזמן גורמת לעצמי לחשוב שאני נדלקת על בנים כי אני לא רוצה שיחשבו שאני לסבית. למרות שאני תמיד צוחקת על העובדה שאני עומדת לצאת וכולם צוחקים איתי.
    אני מפחדת אולי אני סתם לא יודעת עכשיו מה הרגשות שלי בגלל גיל ההתבגרות.
    כשאני רוצה לגמור מהר יותר אני נכנסת לסרטונים של בנות מתנשקות וזה ממש מחרמן אותי. ממש מגעיל אותי לחשוב על איבר מין גברי.
    אני לא יודעת אם המשפחה שלי תקבל אותי במידה ואני כן לסבית ואני אחליט לצאת. אבל הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא בטוחה אם אני בכלל לסבית או לא.
    איך אני אמורה לדעת אם אני לסבית או לא ? זה ממש חשוב לי לדעת. אני כבר ממש מתוסכלת. אני לא יודעת מה לעשות יותר..
    אני לא יודעת מה לעשות יותר עם חברות טובות שלי. כולן נראות ממש ממש טוב ואני לא. אולי זה גם גורם לי להרגיש משהו כי אני ממש רוצה להיות כמוהן ? ילדה אחת תפסה אותי מסתכלת עליה והיא עשתה לי פרצוף כאילו שהיא מפחדת ממני כאילו אני איזה מפלצת. רק כי אני שמנה והסתכלתי עליה. בבקשה תעזרו לי !! :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות..

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה לעשות.. - תגובה

טל קרויטורו
    12/09/2012

שלום לך,
    לסבית זו הגדרה שבאופן כללי אומרת - מי שנמשכת לנשים ולא נמשכת לגברים.
    אז איך את יודעת אם את לסבית? באמצעות זה שאת מסתובבת בעולם, נמשכת אל מי שנמשכת, ואם מדובר רק בנשים אז זה נכנס תחת ההגדרה.
    אם את יכולה להסתובב בעולם, להדלק על מי שאת נדלקת, ולראות עם מי את רוצה ועובדת לקראת קשרים זוגיים ו/או מיניים - תראי בעצמך לפי הדפוס
    אם זה לא הולך כך, הבעיה היא לא אל מי את נמשכת אלא במה שמונע מזה להיות כך - בעיות בהערכה עצמית? חרדה? תחושת חוסר יכולת לעמוד על שלך מול סביבה או משפחה? כל אלו הפיכים וניתן לסייע בהם בטיפול רלוונטי שיעזור לך להסיר את החסמים שמונעים ממך פשוט לגלות אל מי את נמשכת.
    מה דעתך?
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו