מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתאלונה02/10/2012
שלום איל,
אני בת 24 , כל חיי יצאתי עם גברים ושכבתי עם גברים...לפני חודש חברה טובה שלי הכירה לי את אחת החברות שלה שהיא לסבית, היא כבר מחוץ לארון וההורים יודעים כבר המון שנים...לאט לאט התחלנו לפתח קשר והתאהבתי בה...אנחנו כרגע ביחד בקשר מאד אינטנסיבי...אני לא יודעת מה לעשות..אני מבולבלת.. אני מרגישה שאני מאוהבת בה מאד ולא יכולה להסתכל על גברים כרגע,גם לא על נשים אחרות.. היא החוויה המינית הראשונה שלי עם אשה...אני לא יודעת כיצד להגדיר את עצמי...מפחדת מהתגובה של הוריי...אני לא סגורה על מי שאני..האם זה הגיוני שכל חיי הייתי עם גברים והתאהבתי באשה? אני נמשכת אליה מאד... לא יודעת מה לעשות....אני חוששת מהעתיד...אשמח לעצתך בנוגע להורי...לספר כרגע? לא לספר?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
איל זק03/10/2012אלונה שלום
בחיים שלנו יש תקופות, שלבים, מצבים ועונות. אין כמעט דבר שהוא מוחלט וטוטאלי. כך גם במשיכה מינית וכמובן באהבה. כתבת שיצאת ושכבת עם גברים רבים, אך לא פירטת האם אכן נהנת מזה. האם היחסים עם הגברים סיפקו אותך מינית ונפשית? דבר נוסף, הכרותך עם אותה בחורה היא קצרה. בשלב זה הנסיבות והחוויה החדשה מרגשות אותך ורצוי היה לבסס את הקשר ביניכן ולראות כיצד את חשה בתוכו, לפני שאת מחליטה ויוצאת בהגדרות. ככלל, אם הקשר עם הורייך אינו חברי ומיטבי, הייתי מציע שלא לשתף אותם כרגע כל עוד את אינך מגובשת בדעתך ורצונך. זה עלול להוסיף "בלגן" גם להם וגם לך.
הצעתי לך היא להמשיך את הקשר עם הבחורה כל עוד הוא מספק אותך ולבחון במהלך הדרך את תחושותייך. לאחר תקופה מסוימת של התנסות אני מניח שרגשותייך יעזרו לך להחליט מה עדיף לך ולהיכן את נמשכת יותר: להמשך הקשר עימה או קשר לסבי אחר, או לקשר עם גברים. רק אז כאשר תגבשי את דעתך אפשר יהיה לשתף את ההורים ממקום בטוח יותר ולא מבולבל.
מקווה שעזרתי. את מוזמנת לשאול שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)