עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    20n
    04/10/2012

היי אני בת 20 ומאז שהייתי קטנה ידעתי שיש לי משהו לבנות תמיד הן עניינו אותי ותמיד ניסיתי לעשות רושם מול בנות אחרות.. גם שאני רואה סרטים על בנות יש לי תחושה משונה כזאת.. אני חושבת שאני נמשכת גם לבנים וגם לבנות למרות שאף פעם לא יצא לי לנסות כי אני די חסרת ביטחון, לאחרונה הבנתי שאני רוצה לנסות קשר עם מישהי אני רוצה להבין אם הרגשות שלי אמיתיים ואם אני באמת לסבית הבעיה שלי שאני לא יודעת איך אפשר להכיר בנות איך אפשר לדעת אם גם הן אוהבות בנות? אני יודעת שזה יותר קל במרכז ובתל אביב אבל אם אני גרה בעיר שאני לא חושבת שיש בה מקומות מפגש להומואים או לסביות.
    אני לא יודעת מה לעשות איך להבין כבר מי אני ולקבל את עצמי אם בכלל לא התנסתי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

איל זק
    05/10/2012

שלום רב
    חיפוש פשוט בגוגל אחר "היכרויות לסביות" יחשוף בפניך שלל אתרים העוסקים בנושא: פורומים, צ'אטים ומקומות מפגש באזור המרכז וגם מחוצה לו.
    ניתן לבדוק גם דרך הפייסבוק ובנוסף יש גם פעילויות הק"ן במרכז הגאה בגן מאיר, תל אביב. נסי ליצור קשר בדרכים אלו ולברר היכן מקומות הבילוי העדיפים והמתאימים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו