מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה20n04/10/2012
היי אני בת 20 ומאז שהייתי קטנה ידעתי שיש לי משהו לבנות תמיד הן עניינו אותי ותמיד ניסיתי לעשות רושם מול בנות אחרות.. גם שאני רואה סרטים על בנות יש לי תחושה משונה כזאת.. אני חושבת שאני נמשכת גם לבנים וגם לבנות למרות שאף פעם לא יצא לי לנסות כי אני די חסרת ביטחון, לאחרונה הבנתי שאני רוצה לנסות קשר עם מישהי אני רוצה להבין אם הרגשות שלי אמיתיים ואם אני באמת לסבית הבעיה שלי שאני לא יודעת איך אפשר להכיר בנות איך אפשר לדעת אם גם הן אוהבות בנות? אני יודעת שזה יותר קל במרכז ובתל אביב אבל אם אני גרה בעיר שאני לא חושבת שיש בה מקומות מפגש להומואים או לסביות.
אני לא יודעת מה לעשות איך להבין כבר מי אני ולקבל את עצמי אם בכלל לא התנסתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
איל זק05/10/2012שלום רב
חיפוש פשוט בגוגל אחר "היכרויות לסביות" יחשוף בפניך שלל אתרים העוסקים בנושא: פורומים, צ'אטים ומקומות מפגש באזור המרכז וגם מחוצה לו.
ניתן לבדוק גם דרך הפייסבוק ובנוסף יש גם פעילויות הק"ן במרכז הגאה בגן מאיר, תל אביב. נסי ליצור קשר בדרכים אלו ולברר היכן מקומות הבילוי העדיפים והמתאימים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)