מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיל זקsenal18307/10/2012
רציתי לדעת אם בפורום זה אפשר להתייעץ ברזולוציות יותר נמוכות, כלומר באופן יותר אישי אך עדיין להשאיר את הפרטים חסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיל זק - תגובה
איל זק08/10/2012שלום רב
ניתן להיעזר ולהתייעץ בפורום לגבי כל שאלה שקשורה לנושא הפורום (זהות מינית, הומואים ולסביות) ואשר אינה פוגעת באחרים או עלולה לפגוע בפונה עצמו (ז"א ללא פרטים מזהים ו/או בוטים). כמו כן, בעניינים רגישים או פרטיים יותר ניתן גם לשלוח אליי פנייה במייל הפרטי לפי הכתובת המופיעה בנ"ל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה:
senal18308/10/2012אני בן 17 וחצי (עוד מעט 18), קוראים לי ד' ואני מתגורר באיזור חיפה והקריות. מאז שאני בן 15 יש לי משיכה מינית מובהקת לבנים. בנוסף, עד לפני כחצי שנה הייתי ספורטאי תחרותי שמבלה את רוב זמנו ביאמונים (כ-21 שעות בשבוע, כדי להבין את הסדר גודל...) ולכן לא התעסקתי בנטייתי המינית מפאת חוסר הזמן, הכוח והאנרגייה לבתעסק בכך. בגלל זה גם האוננות הפכה להיות הרגל, חלק מהשגרה. לכן רציתי לדעת אם הנטייה המינית שלי הומוסקסואלית, מפני שלא היו לי אינטרקציות או התנסויות אם בנים הן רגשיות והן מיניות. בנוסף אני מרגיש בעיקר משיכה לבנים הטרוסקסואליים, אך גם מעט מאוד להומוסקסואליים. רציתי לדעת באיזה מצב אני נמצא עכשיו???והאם באמת נטייתי המינית היא הומוסקסואלית??? (רק למען הרקע, נטייתי המינית עדיין חסוייה בפני משפחתי וחבריי....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה: - תגובה
איל זק08/10/2012שלום ד'
הנטייה המינית מוגדרת על בסיס המשיכה הרגשית והמינית שיש לאדם כלפי בני מינו או בנות המין האחר. מפנייתך אני מבין שאתה חש משיכה מינית לגברים, אע"פ שלא התנסית בכך עדיין.
מקריאת הודעתך אני מרגיש שהיכרותך עם הנושא הזה ועם הומוסקסואלים בפרט היא די מצומצמת. ראשית, כיצד אתה יודע שהגברים אליהם אתה נמשך הם אכן הטרוסקסואליים? מרביתם של הגברים ההומוסקסואלים מתנהגים כגברים לכל דבר וכל עוד לא יספרו לך לא תדע על משיכתם המינית. בהקשר לזה חלקם גם אתלטים מצטיינים ולראיה באולימפיאדת לונדון זכו כמה הומוסקסואלים במדליות (בענפי השחייה והאתלטיקה). מכאן, שלהיות הומוסקסואל זה ברוב המקרים להתנהג כגבר לכל דבר, פרט למשיכה מינית לבני אותו המין.
הצעתי לך היא לשמור על "ראש פתוח", לא להיכנס ללחץ ובטח לא לחשוב באופן סטיגמטי. נסה להכיר בחורים בגילך ובמצבך (לשם ההיכרות והחברות כרגע, לאו דווקא סקס), אתה יכול דרך האינטרנט או אולי דרך חברים אחרים. אתה יכול להצטרף לקבוצות תמיכה של ארגון הנוער הגאה (איגי) שמקיימים גם פעילויות חברתיות לבני גילך. אם תרגיש שקשה לך להתמודד עם זה, כדאי לפנות למטפל פסיכולוגי גיי פרנדלי, שיעזור לך בהתמודדות.
אשמח לשמוע מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך, איל
senal18308/10/2012תראה, אני אגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך. יש לי משפחה מאוד ליברלית שדוגלת בשווייון, אני ודיברתי ןמשפחתי דיברנו רבות על נשוא ההומוסקסואליות, גם מפני שבן דודי יצא מהארון בגיל 30. הם קיבלו אותו באהבה, הם פתוחים יותר מכל האנשים שאני מכיר. זאת למרות שמשפחתי ואני מאוד הופתעו מכך, משום שלא ראינו שום סממנים המעדים על כך. אז מכך אפשר לראות שיש לי תמיכה מאוד גדולה ממשפחתי, אז מאיפה נובעת הבעיה? הבעיה נובעת מכך שבמעגל החברתי אין בכלל ידידים קרובים שאני מסוגל לדבר איתם על נושאים אישיים ומורכבים כאלה. אני בן אדם מאוד אינבידואליסט, שאוהב להתנהל לבד, בנוסף אני בן אדם שלא סובל רגשנויות ולכן אין מצב שבו אני מסוגל לבכות או להתפרק. לכן הפועל היוצא מכך הוא שאני כביכול חונק הכל בפנים. לא נעים להודות אבל זה סוג של סבל. רציתי לדעת מה דעתך על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך, איל - תגובה
איל זק08/10/2012פרויד אמר פעם, כי מי שידע אהבת אם בילדותו, יישא חיוך של מנצחים כל ימי חייו. אני שמח לשמוע שאתה מרגיש פתוח וחופשי עם משפחתך ובטוח שתקבל את תמיכתם, זה בהחלט מאוד חשוב בשבילך.
לגבי הנושא החברתי - אין מניעה שגם כאינדיבידואליסט יהיו לך חברים, במיוחד לאור העובדה שאתה מעוניין להרחיב את קבוצת השווים שלך (חברים בני גילך) שאיתם יהיה לך על מה לדבר ועם מי לבלות. כאמור תוכל לעשות זאת כפי שכבר ציינתי (אינטרנט, איגי) ואני בטוח שברגע שתצא מהארון אז גם בסביבתך הקרובה תגלה חברים כמוך.
נראה לי שהקושי שלך נובע בעיקרו מהמעבר בין חיים של משמעת ספורטיבית נוקשה לבין חיים של מתבגר נורמלי שצריך חברים, בילויים והיכרויות. אם בכל זאת יקשה עליך להתנהל רגשית, תמיד אפשר להיעזר בטיפול פסיכולוגי (ורצוי גיי פרנדלי) שיכול ללוות אותך בשלב זה. בסה"כ נראה לי שאתה בהחלט בכיוון הנכון.
שמחתי לעזור, אתה מוזמן לשאול שוב אם תרצה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
senal18308/10/2012אני אגיד לך מה האבוסרד פה. אני מאוד סטיגמטי וחי לפי תבניות מרובעות, לא כמשדובר כלפי הסביבה אלא כלפי עצמי, ולכן קיימת בעיה קשה מאוד עם העובדה של הנטייה המינית שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה
senal18308/10/2012תוכל לתת לי שמות של אתרי צ'אט מוכרים ובטוחים? אם כן אני אשמח מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
senal18309/10/2012האם תוכל לשלוח לי את הלינקים לאימייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
איל זק09/10/2012כפי שאמרתי, תמצא אותם בחיפוש פשוט דרך גוגל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה חשובה
senal18308/10/2012שכחתי לציין שאני התאמנתי כ-10 שנים ספורט שהייתי בו, עד לפני פרישתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)