לסבית סטרייטית אני משתגעת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסבית סטרייטית אני משתגעת!
    ניצן
    09/10/2012

אני חייבת להבין מה אני..אני כיום בת 20 וחצי חיילת משוחררת,אני מנהלת מערכת יחסים עם בחורה למעלה משנה וכל זה בסוד מוחלט מהמשפחה ומהחיים האזרחיים שלי.
    אני מפחדת פחד מוות שאני לסבית.בעבר היה לי חבר אבל לעולם לא הרגשתי אליו כמו שאני מרגישה אליה..אני די מפחדת מאינטימיות עם גברים..אך גם איתה,אני זו שהייתי האקטיבית,היא לא נגעה בי או באיבר המין שלי.היא הכל בשבילי אני מפחדת לאבד אותה גם אצלה זאת פעם ראשונה שהיא עם אישה.לא היה לי חבר מלבד ההוא שהייתי איתו אפעם,היום אני נפרדתי ממנה כי אני רוצה לנסות להיות איתו שוב אך אני לא מרגישה אליו ואיתו מאית ממה שהרגשתי איתה..איתה הרגשתי שהייתי אני מאוד קשה לי עם העובדה הזאת שאנחנו לא נהיה יחד..משום שבחרתי לעצמי,ככה אני חושבת לא להיות מאושרת בחיים האלה כי אני מפחדת מהתגובה של משפחתי.יש לי בן דוד הומו והמשפחה שלי ממש אבל ממש לא מקבלת אותו ואני לא רוצה להיות כמוהו,שירכלו עליי מאחורי הגב..אני משתגעת אני בוכה המון..אני מבקשת את עזרתך,אפילו עלה במוחי להתאבד.אשמח אם יהיה לך תשובה ברורה עבורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לי לציין

ניצן
    09/10/2012

חשוב לי לציין שכשאני רואה סרטי פורנו אני כן נמשכת לאיבר מין גברי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסבית סטרייטית אני משתגעת! - תגובה

איל זק
    09/10/2012

ניצן שלום
    הדבר החשוב ביותר בזוגיות מספקת שגורמת לנו להיות מאושרים ובטוחים הוא בן / בת זוג שמבינים אותנו, תומכים בנו ואוהבים אותנו כפי שאנחנו אותם. אין זה משנה כלל מהו מינו או מגדרו של אותו אדם. חלק מאיתנו יודעים מההתחלה מהו כיוון משיכתם המינית וחלקנו מנסים ומתנסים עד שמחליטים ולפעמים גם משנים את העדפתינו במהלך החיים. הכל אפשרי כל עוד טוב לך עם הבחירה שלך.
    את מתארת מצב שבו טוב לך עם אותה בחורה עימה את מנהלת מערכת יחסים. זה בהחלט דבר חיובי בחייך וחבל יהיה לוותר עליו כרגע. אולם מנגד את לחוצה וחוששת מאוד מהסטיגמה של להיות "לסבית" ויחד עם זאת גם מציינת שיש לך רתיעה מאינטימיות עם גברים (למרות שאת כן נמשכת לאיבר המין הגברי).
    נראה לי שהדבר הנכון ביותר מבחינתך הוא להיעזר בטיפול פסיכולוגי ורצוי גיי פרנדלי. טיפול כזה יכול לעזור לך מצד אחד להתמודד עם החשש מהסטיגמה ה"לסבית", לחזק אותך בהתמודדותך ולעזור לך למצוא את הכיוון המתאים לך לחיים מאושרים. בנוסף, טיפול פסיכולוגי יכול גם לעזור לך לבחון את הקושי שיש לך באינטימיות עם גברים (וגם עם נשים כפי שציינת). מכל מקום חשוב לי להדגיש כי אין שום סיבה שבחורה צעירה כמוך לא תחייה חיים מאושרים כך או אחרת. לכן, הוציאי כל מחשבה שלילית מהראש ומצאי לך מטפלת שעימה תרגישי בנוח ושתעזור לך למצוא את דרכך בחיים.
    מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע את דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על עזרתך אך..

ניצן
    09/10/2012

אוכל לדבר איתך על המשך טיפול במקום פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו