בת 22

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 22
    עלומת שם
    01/11/2012

היי אני בת 22 ישנם מצבים שאני נמשכת מינית לנשים בוגרות ממני דוג' בנות 37 , 49 אני נורא חושבת על מה שאני יעשה להם במיטה ,
    האם זה אומר שאני לסבית ?,
    עוד חשוב לי לציין זה שאני נמשכת לגברים אבל אף פעם עד עכשיו לא היה לי חבר וזה לא בגלל שאני לא רוצה אלא שלא הכרתי עד עכשיו . האם בעתיד אמשך גם לגברים ולמה אני בכלל נמשכת לנשים בוגרות ובשלות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 22

הוספת תגובה

• בת 22 - תגובה

איל זק
    02/11/2012

שלום רב
    לשאלה מדוע את נמשכת לנשים בכלל ולמבוגרות בפרט יכולות להיות כמה תשובות. ייתכן שאת מנסה לשחזר קשר אימהי, ייתכן שחוויות מהעבר עם דמויות בוגרות יותר מניעות אותך לכיוון זה, וייתכן כמובן שאת אכן נמשכת מינית גם לנשים ונוח לך (מסיבות שונות) עם מבוגרות יותר.
    הנטייה המינית מוגדרת על בסיס המשיכה המינית והרומנטית כלפי בן המין הזהה או האחר. מבחינה זו העובדה כפי שציינת שאת כן נמשכת לגברים מעידה כי אינך "לסבית" אלא אולי נמשכת לשני המינים ("ביסקסואלית"). השאלה היא אם כן, האם המשיכה שלך הן לנשים והן לגברים היא ברמה המינית וגם ברמה הרגשית-רומנטית?
    אם את נמשכת לגברים כעת, אינני רואה כל סיבה מדוע משיכתך אליהם תשתנה. בגילך הצעיר ועם הרצון שיש לך למצוא חבר, אני בטוח שזה יקרה והוא יגיע. אז תוכלי לבחון את הרגשתך ומשיכתך ולעצב את זהותך המינית בצורה ברורה יותר. בכל מקרה, אין שום סיבה לדאגה.
    אשמח לשמוע את דעתך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה ...

עלומת שם
    04/11/2012

לגבי משיכתי לנשים מבגרות זה אולי בגלל שאני בוגרת לגילי מבחינת מחשבתיות ולכן נמשכת להן , אבל למה מינית ?..
    בכל אופן אני אכן מחכה ליום שבו אכיר את הגבר שלי ומקווה מאוד שימשך רק אליו כי אני כן רוצה להקים משפחה ולמצוא את הגבר שאיתו אהיה מאושרת - מקווה שבע"ה זה יקרה ... כי מבחינתי לא בא בחשבון לחיות עם אישה ( גם אםהתאהבתי בה ויהיה קשה להוציא אותה מהלב אני אעדיף לחיות עם גבר ולהעביר הלאה את המחשבות האלו ) , אני לא נגד נשים שעושות את זה ואני מעריכה אותן אבל חושבת שגם אם זה מה שהייתי רוצה לעות בלב לא הייתי עושה לכן אני מקווה להכיר את הגבר שארגיש אליו משיכה מבחינ נפשית ומינית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

איל זק
    05/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו