מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המורה שלי פשוט חצוף!אושרית12/11/2012
המורה שלי למתמטיקה ניגש אלי היום בסוף השיעור ושאל האם אני לסבית ואם אני צריכה עזרה בבית הספר
אז כן אני לסבית זה די ברור עלי למה הוא היה צריך לשאול בכלל? האם מורה יכול לגשת ככה לתלמידה ולשאול אותה?
אני לא בטוחה שכוונותיו היו טובות לא הצלחתי לקרוא את הבעת פניו כמו שצריך
לשיעור האחרון איתו לא נכנסתי כי לא היה לנעים להסתכל לו בעיניים
מה אני עושה עכשיו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המורה שלי פשוט חצוף! - תגובה
איל זק13/11/2012אושרית שלום
מורה אינו אמור להתערב בחייו האישיים של תלמידו / תלמידתו ושאלתו של המורה שלך אכן לא מקובלת ולא ראויה. יחד עם זאת ייתכן שכוונתו הייתה טובה ורק הדרך שבה נקט הייתה שגויה וצורמת. השאלה העומדת לפנייך כרגע היא מה את מעוניינת לעשות עם זה ומה יהיו ההשלכות של תגובתך?
נראה לי שכל עוד אין המדובר בהפרעה מתמשכת ללימודיך, היה רצוי לעבור על זה לסדר היום ולא להתייחס לכך יותר מדי (בהנחה שאת מרגישה שאת יכולה לחזור ללמוד בכיתתו ולהתעלם מהמקרה). אם הדבר יקרה בשנית והוא שוב יבוא אלייך בשאלות אישיות, את בהחלט יכולה להציב לו גבולות ולומר כי חייך הפרטיים אינם מעיניינו.
אם את מרגישה או תרגישי בעתיד כי אינך יכולה להמשיך בכיתתו עוד, בהחלט שניתן לפנות לגורם מוסמך בביה"ס כמו היועצת החינוכית, המחנכת או מנהל/ת ביה"ס, לבקש העברה לכיתה אחרת ואף להתלונן. כמובן שניתן גם לשתף את ההורים אם את מרגישה נוח עם זה. קחי בחשבון שצעד כזה שבו את מערבת גורם נוסף עלול להעצים את החדירה לפרטיותך, וכדאי לחשוב על ההשלכות לכך קודם.
אשמח לשמוע את דעתך
בהצלחה בלימודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)