התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    בן 20
    13/11/2012

שלום אני צעיר בן 20.
    עד עכשיו לא היה לי קשר רומנטי ומיני עם אף אחד. אני נמשך בגדול לבנות, ביום יום אבל כשאני חרמן יש לי לפעמים גם משיכה חזקה לבנים, אני רואה פורנו של בנים ובנות ושניהם מאוד מושכים אותי. אני לא יודע בדיוק מה אני.
    אציין שאני נהנה מאוד גם ממגע אנאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• אנאלי

בן 20
    13/11/2012

אציין שאני נהנה מאוד גם ממגע אנאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

איל זק
    13/11/2012

שלום רב
    המשיכה המינית היא רצף שבקצה האחד נמצאת משיכה בלעדית לאותו המין ובקצה השני משיכה בלעדית למין השני. מרבית האנשים נמצאים כמוך, איפה שהוא על הרצף - ולאו דווקא בקצה זה או אחר. מכאן שאין זה יוצא דופן לחוש משיכה עיקרית לבנות המין השני וקצת גם לבני מינך. לגבי ההנאה ממגע אנאלי - מאחר ובפי הטבעת מרוכזים קצות עצבים רבים, מגע מיני באזור זה מגרה באופן טבעי ואין בכך שום דבר חריג.
    מאחר ואתה בחור צעיר שעדיין לא חווה קשרים רומנטיים ו/או מיניים אני מציע שתצבור קצת ניסיון ותחווה מערכות יחסים עם בנות (ואם תרגיש צורך אז גם עם בנים מותר), ותגבש לעצמך לאט לאט מה הכי מתאים ומושך אותך, בלי לחץ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו