מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותבן 2013/11/2012
שלום אני צעיר בן 20.
עד עכשיו לא היה לי קשר רומנטי ומיני עם אף אחד. אני נמשך בגדול לבנות, ביום יום אבל כשאני חרמן יש לי לפעמים גם משיכה חזקה לבנים, אני רואה פורנו של בנים ובנות ושניהם מאוד מושכים אותי. אני לא יודע בדיוק מה אני.
אציין שאני נהנה מאוד גם ממגע אנאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאלי
בן 2013/11/2012אציין שאני נהנה מאוד גם ממגע אנאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות - תגובה
איל זק13/11/2012שלום רב
המשיכה המינית היא רצף שבקצה האחד נמצאת משיכה בלעדית לאותו המין ובקצה השני משיכה בלעדית למין השני. מרבית האנשים נמצאים כמוך, איפה שהוא על הרצף - ולאו דווקא בקצה זה או אחר. מכאן שאין זה יוצא דופן לחוש משיכה עיקרית לבנות המין השני וקצת גם לבני מינך. לגבי ההנאה ממגע אנאלי - מאחר ובפי הטבעת מרוכזים קצות עצבים רבים, מגע מיני באזור זה מגרה באופן טבעי ואין בכך שום דבר חריג.
מאחר ואתה בחור צעיר שעדיין לא חווה קשרים רומנטיים ו/או מיניים אני מציע שתצבור קצת ניסיון ותחווה מערכות יחסים עם בנות (ואם תרגיש צורך אז גם עם בנים מותר), ותגבש לעצמך לאט לאט מה הכי מתאים ומושך אותך, בלי לחץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)