מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו חדש ומבלבדוי14/11/2012
אני בן 22 ויצא לי להיות עם לא מעט נשים. לאחרונה יצא לי לחוות מין גם עם בן, אנחנו מכירים כבר חודש ושכבנו לא מעט. כשאני איתו אני מעדיף את הצד שהוא פחות גברי מבין השנים,אני המקבל. אני יותר נהנה מזה כשאני איתו, שלא כמו עם נשים.
מה זה אומר עלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו חדש ומבל - תגובה
איל זק14/11/2012שלום רב
אין צד "פחות גברי" ביחסים בין שני גברים. יש צד שמעדיף להיות אקטיבי ויש צד שמעדיף להיות פסיבי, וגם זה יכול להשתנות לפי מצבי הרוח. העובדה שאתה נהנה מיחסי מין גם עם נשים וגם עם גברים מרמזת כנראה על העדפתך המינית לשני המינים. זה הכול, ואין בזה שום בעיה. לא לשכוח כמובן שיש לקיים רק מין מוגן (קונדום).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין מוגן
בדוי14/11/2012האם יש דרך בה נוכל לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין מוגן - תגובה
איל זק15/11/2012קיום יחסי מין הכוללים חדירות ללא אמצעי הגנה (קונדום) זה עסק מורכב הדורש כמה תנאים:
1. מחוייבות מוחלטת של שני בני הזוג שלא לקיים יחסי מין לא מוגנים עם מישהו אחר.
2. בדיקת איידס (ורצוי גם מחלות מין אחרות) לשני בני הזוג, כשלושה חודשים לאחר תחילת המחוייבות הנ"ל.
רק לאחר שעברו שלושה חודשים ותוצאתה של בדיקת האיידס היא שלילית וקיימת מחוייבות כנ"ל, ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים. מטבע הדברים מחוייבות כזו היא בעייתית וקיימת לרוב רק אצל בני זוג ולא אצל פרטנרים מזדמנים לסקס. לכן בשום אופן לא מומלץ לבטוח במישהו אחר גם אם הוא טוען שהוא "בריא". בקיצור, כשתמצא לך בן זוג קבוע ובלעדי, תוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום.
אם יש שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)