משהו חדש ומבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו חדש ומבל
    בדוי
    14/11/2012

אני בן 22 ויצא לי להיות עם לא מעט נשים. לאחרונה יצא לי לחוות מין גם עם בן, אנחנו מכירים כבר חודש ושכבנו לא מעט. כשאני איתו אני מעדיף את הצד שהוא פחות גברי מבין השנים,אני המקבל. אני יותר נהנה מזה כשאני איתו, שלא כמו עם נשים.
    מה זה אומר עלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו חדש ומבל

הוספת תגובה

• משהו חדש ומבל - תגובה

איל זק
    14/11/2012

שלום רב
    אין צד "פחות גברי" ביחסים בין שני גברים. יש צד שמעדיף להיות אקטיבי ויש צד שמעדיף להיות פסיבי, וגם זה יכול להשתנות לפי מצבי הרוח. העובדה שאתה נהנה מיחסי מין גם עם נשים וגם עם גברים מרמזת כנראה על העדפתך המינית לשני המינים. זה הכול, ואין בזה שום בעיה. לא לשכוח כמובן שיש לקיים רק מין מוגן (קונדום).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין מוגן

בדוי
    14/11/2012

האם יש דרך בה נוכל לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין מוגן - תגובה

איל זק
    15/11/2012

קיום יחסי מין הכוללים חדירות ללא אמצעי הגנה (קונדום) זה עסק מורכב הדורש כמה תנאים:
    1. מחוייבות מוחלטת של שני בני הזוג שלא לקיים יחסי מין לא מוגנים עם מישהו אחר.
    2. בדיקת איידס (ורצוי גם מחלות מין אחרות) לשני בני הזוג, כשלושה חודשים לאחר תחילת המחוייבות הנ"ל.
    רק לאחר שעברו שלושה חודשים ותוצאתה של בדיקת האיידס היא שלילית וקיימת מחוייבות כנ"ל, ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים. מטבע הדברים מחוייבות כזו היא בעייתית וקיימת לרוב רק אצל בני זוג ולא אצל פרטנרים מזדמנים לסקס. לכן בשום אופן לא מומלץ לבטוח במישהו אחר גם אם הוא טוען שהוא "בריא". בקיצור, כשתמצא לך בן זוג קבוע ובלעדי, תוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום.
    אם יש שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו