מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר זוגי עם פער גילאים גדולאורן14/11/2012
אני דתי בן 47 נאה מאוד
באחד הערבים הכרתי באתר מסויים בחור בן 18 נראה יותר 25
גבר יפה מאוד שמשך אותי מאוד ולהפתעתי הגענו לסקס מדהים
מאותו היום כבר 4 חודשים אנו בקשר זוגי
לא גרים יחד שנינו בארון אבל נפגשים מספר פעמים בשבוע ומדברים כל היום בטלפון
הבעיה שלי היא שאני מקנא מאוד כי כל הזמן הוא גם עם בחורות למרות שהוא לא נמשך לטענתו כלל
אבל כל החברים שלו סטרייטים וזו החברה שהוא נמצא בה
הוא לא חושב על לצאת מהארון
ואני משתגע מזה שגם שהוא איתי הוא הרבה בהודעות מכל מיני בחורות עם הצעות מיניות
הוא ממש חתיך הורס
השאלה אם יש סיכוי להמשיך את הקשר
אני נשוי עם ילדים וחי ממש חיים כפולים אבל מאוהב ומתחרפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר זוגי עם פער גילאים גדול - תגובה
איל זק15/11/2012שלום אורן
קשר זוגי עם פער גילאים של כמה שנים אינו דבר יוצא דופן בקהילה ההומו-לסבית. אולם כאשר מדובר בפער של כ 30 שנה, נראה לי כפי שאתה מעיד בעצמך, כי פער הדורות אכן יכול להיות בעייתי. בחור בן 18 נמצא בגיל בו קבוצת השווים (חבריו בני אותו הגיל) היא בעלת משמעות רבה למעמדו ומיצובו החברתי וגיבוש הערכתו העצמית. דרך יחסיו עם הקבוצה הוא לומד רבות על עצמו, מפתח את מיומנויותיו החברתיות, ונהנה לנצל את כישוריו ויכולותיו בסביבה חברתית זו. לא נכון הוא לצפות מבחור בגיל זה להימנע מכך.
נראה לי שעליך לשאול את עצמך מה הוא הרווח ומהו ההפסד שאתה עלול להשיג מהניסיון לשמור על הקשר הזה ביניכם. מצד אחד להתאהב זה תמיד כיף גדול והחיים נצבעים בתחושות של אושר וסיפוק. מצד שני, יש לכך מחיר שמשפחתך עלולה לשלם וגם אתה, במקרה הדי צפוי שסיפור האהבה הזה יסתיים מתישהו, עלול למצוא עצמך בודד ובדכאון.
דבר נוסף הוא קנאתך אליו שלא תקדם אותך לשום מקום אלא רק יכולה לגרום לו להרגיש "מחנק" בקרבתך ולדחוק בו לעזוב את הקשר. לכן הייתי מציע לך לנסות לא "לאבד את הראש" ולהסתכל על הקשר ביניכם בצורה מפוכחת יותר. אם אינך יכול להמשיך בקשר זה תוך ריסון רגשותיך, רצוי היה שתבדוק עם עצמך האם באמת אתה מוכן לסכן את מה שהשגת עד היום.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק תודה
אורן15/11/2012אתמול היינו יחד כמה שעות וחשבתי לסיים את הקשר
הוא התחנן אמר שהוא אוהב ולא מסוגל לחשוב על פרידה
כמובן שלא עזבתי אותו
בכל מקרה לגביי הריסון שלי אתה צודק בהחלט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)