קשר זוגי עם פער גילאים גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר זוגי עם פער גילאים גדול
    אורן
    14/11/2012

אני דתי בן 47 נאה מאוד
    באחד הערבים הכרתי באתר מסויים בחור בן 18 נראה יותר 25
    גבר יפה מאוד שמשך אותי מאוד ולהפתעתי הגענו לסקס מדהים
    מאותו היום כבר 4 חודשים אנו בקשר זוגי
    לא גרים יחד שנינו בארון אבל נפגשים מספר פעמים בשבוע ומדברים כל היום בטלפון
    הבעיה שלי היא שאני מקנא מאוד כי כל הזמן הוא גם עם בחורות למרות שהוא לא נמשך לטענתו כלל
    אבל כל החברים שלו סטרייטים וזו החברה שהוא נמצא בה
    הוא לא חושב על לצאת מהארון
    ואני משתגע מזה שגם שהוא איתי הוא הרבה בהודעות מכל מיני בחורות עם הצעות מיניות
    הוא ממש חתיך הורס

השאלה אם יש סיכוי להמשיך את הקשר
    אני נשוי עם ילדים וחי ממש חיים כפולים אבל מאוהב ומתחרפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשר זוגי עם פער גילאים גדול - תגובה

איל זק
    15/11/2012

שלום אורן
    קשר זוגי עם פער גילאים של כמה שנים אינו דבר יוצא דופן בקהילה ההומו-לסבית. אולם כאשר מדובר בפער של כ 30 שנה, נראה לי כפי שאתה מעיד בעצמך, כי פער הדורות אכן יכול להיות בעייתי. בחור בן 18 נמצא בגיל בו קבוצת השווים (חבריו בני אותו הגיל) היא בעלת משמעות רבה למעמדו ומיצובו החברתי וגיבוש הערכתו העצמית. דרך יחסיו עם הקבוצה הוא לומד רבות על עצמו, מפתח את מיומנויותיו החברתיות, ונהנה לנצל את כישוריו ויכולותיו בסביבה חברתית זו. לא נכון הוא לצפות מבחור בגיל זה להימנע מכך.
    נראה לי שעליך לשאול את עצמך מה הוא הרווח ומהו ההפסד שאתה עלול להשיג מהניסיון לשמור על הקשר הזה ביניכם. מצד אחד להתאהב זה תמיד כיף גדול והחיים נצבעים בתחושות של אושר וסיפוק. מצד שני, יש לכך מחיר שמשפחתך עלולה לשלם וגם אתה, במקרה הדי צפוי שסיפור האהבה הזה יסתיים מתישהו, עלול למצוא עצמך בודד ובדכאון.
    דבר נוסף הוא קנאתך אליו שלא תקדם אותך לשום מקום אלא רק יכולה לגרום לו להרגיש "מחנק" בקרבתך ולדחוק בו לעזוב את הקשר. לכן הייתי מציע לך לנסות לא "לאבד את הראש" ולהסתכל על הקשר ביניכם בצורה מפוכחת יותר. אם אינך יכול להמשיך בקשר זה תוך ריסון רגשותיך, רצוי היה שתבדוק עם עצמך האם באמת אתה מוכן לסכן את מה שהשגת עד היום.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק תודה

אורן
    15/11/2012

אתמול היינו יחד כמה שעות וחשבתי לסיים את הקשר
    הוא התחנן אמר שהוא אוהב ולא מסוגל לחשוב על פרידה
    כמובן שלא עזבתי אותו

בכל מקרה לגביי הריסון שלי אתה צודק בהחלט
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו