מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף-המשךךאלינה06/12/2012
שהיא לא עומדת בלחץ של כולם מתחילים ללמוד וזה.הרגעתי אותה ואמרתי לה שיש זמן וכל אחד בקצב שלו, התחילה להגיד שהיא מרגישה נחותה לידי ושזה בעיה בה ולא בי, שאני מושלמת והסברתי לה שזו חשיבה של ילדה,איכשהו הספקנו לריב על דברים אחרים והיא התחילה להגיד שקשה לה ושהיא מרגישה שהיא צריכה לדבר עם מישהו שמכיר אותה ממש טוב, אמרה שהיא רוצה לדבר עם בת זוגתה לשעבר. נדהמתי, נפגעתי חשבתי שהיא כבר מאחורי זה והיא התגברה עליה.אמרה שהיא לא מספיק פתוחה איתי כמו שהייתה איתה ושהיא מכירה אותה הכי טוב וזה.נפגעתי מאד, רבנו והיא החזירה אותי הבייתה. יום למחרת לא ענתה לי לטלפון, רק סימסה , אמרה שהיא רוצה להיות לבד לחשוב עם עצמה, שקשה לה איתי,ולראות מה קורה איתה,ידעתי שמשהו לא בסדר.ואז בערב שאלה אם אני רוצה להיפגש. אמרתי שכן ונפגשנו אמרה שהיא לא מרגישה שאנחנו מתאימות ושהיא צריכה את הבת זוג שלה בתור חברה היא הכי מכירה אותה ושטויות כאלה.מאד נפגעתי .יום למחרת החזירה לי את הבגדים.. בכינו הייתי שבורה מאד. אמא שלי שמה לב למה שקורה איתי ופשוט סיפרתי לה שאני אוהבת אותה ,הייתה בהלם שיצאתי עם בחורה.אני לא מבינה איך אפשר להגיד שהיא אוהבת ורוצה אותי ודיברה על לגור איתי הכרתי את כל החיים שלה, משפחה חברים עבודה הכלל.אני הייתי שלמה גם עם לספר להורים,כי אהבתי אותה, הייתי מוכנה לשים הכל בצד ופשוט להיות איתה. אמא שלי התקשרה אליה בלילה כדי להגיד לה שתתרחק ממני, היא כנראה דאגה לי, היא לא שיתפה אותי בזה.. יום למחרת היא צלצלה וכעסה על זה שאמא שלי מתקשרת ומתערבת ..כנראה פחדה שהיא תאיים עליה או משהו כזה. הרגעתי אותה ואמרתי לה שזה לא יקרה. ואז חזרתי לכעס ואמרתי לה שהיא הרסה לי את החיים ושהיא שיקרה שהיא לא באמת אהבה אותי ושזה היה סתם. היא אמרה שהיא אהבה אותי מאד אך קיבלה " תובנה" לפתע שאנחנו לא מתאימות.לאחר כמה דק' הבת זוג שלה סימסה לי שאני אתרחק ממנה ושאני לא אאשים אותה שאני נכנסתי לעולם הזה ושאני צריכה לשאת בתוצאות. לא יודעת למה בכלל היא עירבה אותה, הכל נהיה מגעיל ותת רמה וילדותי כל כך. התחלנו לכעוס בהודעות ולהטיח האשמות אחת על השניה וכך זה נגמר... היא לא יצרה קשר כבר 4 ימים.. אני מתוסכלת.. מרגישה מושפלת לאחר כל מה שהיא אמרה עליה ועל הקשר שלהם היא חוזרת לשם.. אחרי כמה שהיא התפארה בי שאני לומדת, חכמה, יפה ומושלמת.. ככה היא הייתה אומרת כל הזמן.. שאני יותר " על רמה " מהבת זוג שלה. כל הזמן חושבת מה יקרה ? איך היא הפסיקה לאהוב כל כך? השאלה של הזהות המינית פחות מעניינת אותי כרגע,למרות שאני מרגישה שמאד קשה לי להתקרב לגבר כרגע שלא נדבר על לשכב איתו..וגם על כל אשה אחרת.מה עושים? כל כך כואב לי.. תודה וסליחה על האורך של ההודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף-המשךך - תגובה
איל זק07/12/2012שלום אלינה
אני מסכים עם ההנחה שלך שלנושא הזהות המינית אין רלוונטיות במקרה זה. יכולת באותה המידה לתאר את הקשר הזה עם גבר ולא עם בחורה. אני גם אינני רואה כל פסול בלנסות ולהיות בקשר חד מיני, ואין זה אומר שבעתיד לא תרצי להכיר שוב גבר ולהנות בקשר איתו.
באשר לשאלתך, התחושה שעלתה לי בזמן שקראתי את דברייך היא שפגשת בחורה שמתנהגת בצורה די ילדותית, אינה יציבה במיוחד ובעיקר מפלסת את דרכה במניפולטיביות לא מעטה. כפי שהיא יצרה מריבה בכוונה עם בת הזוג הקודמת שלה ע"מ שהיא תוכל להיות איתך באילת, כך היא גם יצרה מרחק ביניכן (בתואנה שאת "מושלמת מדי") רק בשביל לחזור אליה שוב. זה סיפור קלאסי של היפגעות מקשר רומנטי ונראה לי שטוב תעשי אם תפרדי ממנה לשלום ותמשיכי בחייך לכיוון קשר בוגר ויציב יותר. לדעתי, מגיע לך משהו יותר טוב מזה.
מקווה שעזרתי, את מוזמנת לשאול שוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)