זין קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זין קטן
    יואב
    30/12/2012

היי

בן 35 עם זין שהוא פשוט קטן (וראיתי אצל אחרים, הוא קטן :) )
    בקהילה, שאצלה להיות "מצוייד" זה נחשב, גברי וכד'..

אני תמיד נתקל בדילמה. אני לא פס. ומצד שני לא הרבה רוצים אותי כאק.
    נכון שבמערכת יחסית יש יותר מזה, אבל האם זה אומר שאני צריך לוותר על סטוצים?

הייתי בעבר במערכות יחסים, שזה לא היה נחשב..אבל גורר רגשי נחיתות כבר שנים,
    וכל מילה של מישהו יכולה "להוריד" אותי ולגרום לי להרגיש רע.

אפשר לדבר על זה שנים, אבל בסופו של דבר, במבחן "התוצאה" יש לי פחות מלאחרים.
    רפואית הוא תקין, כלומר בגודל סביר והכל...אבל בקהילה שלנו...הוא פשוט קטן.

מה אתה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זין קטן

הוספת תגובה

• זין קטן - תגובה

איל זק
    31/12/2012

שלום יואב
    אני בהחלט יכול להבין כיצד הנושא שאתה מעלה יכול להציק ולהעיק עליך, ולפגוע בדימוייך ובביטחונך העצמי. אך לטעמי זה אינו חייב להיות כך.
    אתה מגדיר עצמך כמישהו שיש לו "פחות מלאחרים" כיוון שאתה בוחר להשתייך לחוג שמתעניין רק בחיצוניותו של האדם ושכל תכליתו היא לחפש סקס וסטוצים, ומובן שבמשחק הזה ל"מצויידים" יש יתרון (וכך גם ל"חתיכים", ל"שריריים" ו"ליפים"...). לא פלא שלאדם מן השורה קשה לעמוד בסטנדרטים הללו ולכן תחושת הדחיה היא חלק בלתי נפרד מהמשחק הזה.
    אולם כפי שאמרתי זה אינו חייב להיות כך ובטח שלא באופן כל כך חד מימדי. לדעתי יש לפניך שתי אפשרויות נוספות: האחת, ללמוד להנות מסקס כפסיבי. במצב כזה גודלו של איבר מינך יהיה הרבה פחות רלוונטי במיטה. אופציה שניה, להתרחק מעט מהזירה הזו של חיפושי סטוצים ולנסות למצוא קשר יציב יותר עם בחור שיימשך אליך בעבור האדם שאתה, ולא יאמוד אותך באופן שטחי על סמך גודלו של איבר מינך.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ

יואב
    31/12/2012

1. ללמוד להנות כפסיבי.. לא צריכה לבוא כקונטרה לכך שיש לי איבר קטן. אני נהנה גם כאקטיבי (ולא נהנה כפסיבי למשל). האם להתפשר כי אני פחות "מחונן"?

2. ברור שבמערכות זוגית העניין פחות רלוונטי, ומכלול התכונות שיש לי להציע, אני גם בחור יפה.. ומקבל הרבה מחמאות ומתחילים איתי בחורים...לא הכל מתחיל ונגמר בגודל האיבר..

אבל גם לי בא לפעמים סטוצים, גם לי בא לפעמים סתם זיון... ושם אני נופל. מה גם שהכל בסדר, עד שפתאום איזה "חבר" (ואני כותב חבר כי אותו אדם ספציפי הועף לכל הרוחות) מזכיר שיש לי קטן רק כי זה גורם לו להרגיש טוב יותר, או יהיו סיבותיו עימו.. ואני מרגיש כיווץ ואי נעימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ - תגובה

איל זק
    31/12/2012

אין הכוונה כאן ל"התפשרות", אלא להרחבת טווח הפרקטיקות המיניות שלך במיטה. לרוב הדבר מתבטא במציאת דרכים נוספות ליהנות מהן ביחסי המין. בנוסף, רצוי שתבחן האם רתיעתך אכן נובעת מחוסר ההנאה (שזה כמובן לגיטימי) או מסיבות שכיחות אחרות כגון החשש שהיותך פסיבי במיטה יערער על "תדמיתך הגברית".
    בכל מקרה, אם כפי שאתה מציין, התפקיד האקטיבי מהותי עבורך, נסה למצוא מראש פרטנרים שהגודל לא באמת חשוב להם. מסתבר שיש גם כאלה. את שאר ה"חברים" שבעבור חופן סנטימטרים שכחו דרך ארץ מהי, תמשיך בצדק להעיף ממך והלאה.
    אתה מעיד על עצמך כבחור יפה, ואני מתרשם שאתה גם בחור לעניין שיש לו הרבה מה להציע, זה הרבה יותר חשוב מכמה סנטימטרים יותר או פחות.
    מה דעתך, יואב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן..

יואב
    31/12/2012

להרחיב פרקטיקה מינית זה נחמד, ללא קשר לגודל האיבר. הנאה ממין כפסיבי במקרה שלי לא קשורה לתחושת הגבריות... במערכת זוגיות ניסיתי מדי פעם, בחלקן נהנתי, ובחלק נהנתי פחות... אך זה באמת לא קשור.

יש לי הרבה מה להציע, וגם מספר יזיזים, כך שבאמת העניין לא נורא. לפעמים עקב הערה כמו אחת ששמעתי השבוע על "הגודל" מציפים אותי קצת רגשות, כך שכנראה העניין הזה לא עובד (מהמילה עיבוד) עד הסוף..

בכל מקרה, תודה רבה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן.. - תגובה

איל זק
    31/12/2012

לכולנו יש את נקודות התורפה שלנו ואף אחד אינו באמת מושלם. לא כולנו יפים, שריריים, ונראים כמו הדוגמנים של פראדה. צריך לדעת להתמקד ביתרונות, ביכולות ובייחודיות שיש לכל אחד מאתנו ולא להתעכב על אנשים או נסיבות ששואבים מאיתנו אנרגיה למקומות לא טובים.
    אפשר כמובן להפגש עם איש מקצוע ולהעמיק בסוגיה שהעלית ומה משמעותה עבורך. זו בהחלט אופציה אם תמשיך להרגיש שזה מעיב על מצב רוחך. אישית, נראה לי שאתה מצליח להסתדר יפה מאוד בעצמך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יואב
    31/12/2012

אני בכל זאת מתמודד עם עצמי 35 שנים.. ברוב המקרים לא מתרגש..
    כנראה שכשהתקופה באופן כללי קצת פחות טובה, כמו לאחרונה, אז הערה כזאת קצת מפתיעה, בעיקר מאדם שלא חשבתי שתגיע ממנו. בכל מקרה המגמה היא כלפי מעלה, ומצב רוחי הרבה יותר טוב בשעה זאת של היום (לעומת אתמול)..

לאותו אדם הגבתי בחיוך, ואמרתי לו שאני והאיבר שלי מסתדרים מצוין, מה שאגב נכון :)
    בכל זאת 35 שנים אנחנו משרתים אחד את השני, ובינתיים סה"כ אין תלונות :)

תודה רבה על ההתייחסות, ואחלה יום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו