מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ברורשירה05/01/2013
שמי שרית , ויש לי חבר , אבל אני לא ממש נמשכת אליו או לבנים בכללי . אני יותר רואה את עצמי בעתיד עם בנות . . . אני לא יודעת מה לעשות כי די נחמד לי איתו אבל זו לא אהבה . אני בכלל נמשכת לחברה שלי . אני בכלל לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור - תגובה
איל זק06/01/2013שרית שלום
משיכה מינית ואהבה הן שני היסודות לביסוסה של זוגיות פוריה ותומכת. קשר שנעדר מרכיבים אלו הוא חברי / ידידותי, אך אינו זוגי. אומנם לא ציינת את גילך ואת מידת ניסיונך במערכות יחסים, אך אני נוטה להניח כי את בשנות העשרים לחייך. לפיכך, ובמידה וכפי שאת אומרת אינך נמשכת לגברים (האם יש סיבה מיוחדת לכך?) הייתי מייעץ לך לנסות ולהכיר בחורות כמוך, עימן תרגישי בנוח ותוכלי לנסות ולבנות מערכת יחסים תומכת ואוהבת. רק אחרי שתתנסי ביחסים אלו תוכלי לדעת להיכן נוטה ליבך ומהי העדפתך המינית האמיתית. ישנם מקומות מפגש ודרכי התקשרות רבים המיועדים למפגשי בנות בלבד. תוכלי למצוא אותם דרך האינטרנט.
באשר לחבר העכשווי שלך, אני מאמין שגם הוא יעדיף בת זוג שתמשך אליו ותאהב אותו. את הקשר ביניכם תוכלו לעצב כקשר חברי באמת ללא מתחים מיניים, ציפיות ואכזבות.
אשמח לשמוע את דעתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)