לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור
    שירה
    05/01/2013

שמי שרית , ויש לי חבר , אבל אני לא ממש נמשכת אליו או לבנים בכללי . אני יותר רואה את עצמי בעתיד עם בנות . . . אני לא יודעת מה לעשות כי די נחמד לי איתו אבל זו לא אהבה . אני בכלל נמשכת לחברה שלי . אני בכלל לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור

הוספת תגובה

• לא ברור - תגובה

איל זק
    06/01/2013

שרית שלום
    משיכה מינית ואהבה הן שני היסודות לביסוסה של זוגיות פוריה ותומכת. קשר שנעדר מרכיבים אלו הוא חברי / ידידותי, אך אינו זוגי. אומנם לא ציינת את גילך ואת מידת ניסיונך במערכות יחסים, אך אני נוטה להניח כי את בשנות העשרים לחייך. לפיכך, ובמידה וכפי שאת אומרת אינך נמשכת לגברים (האם יש סיבה מיוחדת לכך?) הייתי מייעץ לך לנסות ולהכיר בחורות כמוך, עימן תרגישי בנוח ותוכלי לנסות ולבנות מערכת יחסים תומכת ואוהבת. רק אחרי שתתנסי ביחסים אלו תוכלי לדעת להיכן נוטה ליבך ומהי העדפתך המינית האמיתית. ישנם מקומות מפגש ודרכי התקשרות רבים המיועדים למפגשי בנות בלבד. תוכלי למצוא אותם דרך האינטרנט.
    באשר לחבר העכשווי שלך, אני מאמין שגם הוא יעדיף בת זוג שתמשך אליו ותאהב אותו. את הקשר ביניכם תוכלו לעצב כקשר חברי באמת ללא מתחים מיניים, ציפיות ואכזבות.
    אשמח לשמוע את דעתך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו