מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    ג'ני
    17/01/2013

מזה תקופה אני מתחילה לשים לב לבנות סביבי. לא בקטע מיני אבל. אני יותר בודקת אותן מבנה גוף ואיך הן לבושות. אבל משום מה זה מלחיץ אותי. יש לי בעיה של ביטחון עצמי אז אני כל הזמן מסתכלת על בנות אחרות שנראות טוב ומקנאה. בנוסף הייתי לפני כמה שנים מסתקרנת באתרים מסויימים של בנות. אני בחיים לא הייתי בקטע עם בחורה יש לי חבר ואני יודעת שאני אוהבת גברים.
    אני פשוט מרגישה לפעמים שאני נכנסת להתקף חרדה אם אני אגלה שאני פתאום נמשכת לבנות. אני רוצה שתגיד לי אם זה בסדר לבחורה סטרייטית להיכנס בגיל צעיר יותר להסתקרן בלי שזה בהכרח אומר משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

איל זק
    18/01/2013

שלום רב
    התהליך בו אנחנו בוחנים את עצמנו דרך ההשוואה לאחרים (ובעיקר לבני גילנו ומיננו) הוא תהליך פסיכולוגי ידוע המכונה "השוואה חברתית". זו דרך חשובה המאפשרת לנו בעזרת ההשוואה לאחרים לדעת את מקומנו ולעצב את התנהגותנו בהתאם למקובל. מבחינה זו זהו תהליך טבעי ונורמלי לחלוטין.
    יחד עם זאת אני חש שחוסר הביטחון שלך ורמת החרדה שאת מתארת אינם תופעות יוצאות דופן עבורך. אם אכן את חשה כך פעמים רבות, ייתכן והיה כדאי לשקול עזרה מקצועית ע"מ לחזק את הערכתך העצמית ולאפשר לך להתנהל ולהתמודד בצורה טובה יותר.
    מקווה שעזרתי, את מוזמנת לשאול שוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו