רציתי להתיעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להתיעץ
    ליה
    01/02/2013

אני מאוד מבולבלת.., אני בת 25, לפני 5 שנים בערך עברתי פרידה מחבר שמאוד אהבתי ולקחתי קשה את הפרידה.. היתי במחשבות כל הזמן של מה עשיתי לא בסדר ולמה הקשר בינינו נכשל.
    אני לא זוכרת מה היה הטריגר אבל פתאום התחלתי לחשוב שאולי בעצם לא נמשכתי אליו כי אני נמשכת לנשים?
    התחלתי לנתח כל מני סיטואציות בהן אני בחברת נשים . בוחנת אותן ונהנית להסתכל על תמונות שלהן ולחשוב שאולי זה באמת נכון, כל פעם שחשבתי כך זה הכניס אותי לחרדה גדולה.
    חשוב לי לציין שבמהלך הקשר שלי עם החבר הרגשתי משיכה, אהבתי להיות איתו ורציתי את המגע שלו (מיני ולא מיני) ויש לי הרבה חברות בנות ומעולם לא חשבתי על עצמי איתן בסיטואציה מינית כלשהי, אלא אם כן אני "אונסת את עצמי לבחון בראש האם אני רוצה אותן או לא" ואז אני מרגישה שאולי כן.. שאני לא נגעלת מלחשוב על זה.
    אבל בחלומות . אם יש לי חלומות מיניים זה תמיד מערב רק גברים.
    יש לי כמה שאלות: האם על סמך מה שתארתי נראה שזו משיכה לנשים או סתם מחשבות אובססיביות שנועדו להגן עליי מפגיעה נוספת מגברים?
    איך בעצם מגדירים משיכה מינית?
    האם זה הגיוני שאתעניין יותר בלהסתכל על תמונות של נשים ואבחן נשים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי להתיעץ

הוספת תגובה

• רציתי להתיעץ - תגובה

איל זק
    03/02/2013

שלום רב
    כפי שאת מתארת בפנייתך, נראה כי מדובר במחשבות טורדניות ולא במשיכה לנשים. בהנחה והדבר מפריע לך, הייתי ממליץ לפנות לטיפול מקצועי (קוגניטיבי) שיעזור לך להתמודד עימן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל..

ליה
    07/03/2013

תודה רבה על תגבותך.
    יצא לי לקרוא קצת מהגיגי ליבם של אנשים שכותבים כאן.
    קשה לי לומר שאני מתחברת לתחושות שמתאורות.. מעולם לא חוויתי אהבה לאישה או משיכה מינית אמיתית לאישה שהכרתי.
    אני כן יכולה למצוא את עצמי נהנת מלהסתכל על בנות.. לא מקבלת מכך גירוי מיני אבל אוהבת להסתכל על תמונות שלהן בפייסבוק למשל...
    מה גם שהיו נשים בחיי שהייתי מוקסמת מהן וסוג של הערצתי, יכולתי לחשוב עליהן הרבה.. לרוב אלו היו נשים מאוד יפות ומקסימות... אך מעולם לא רציתי או חשבתי על עצמי בסיטואציה מינית עמן. מה זה אומר?
    נראה לי שבאופן כללי אני מתקשה להגדיר ולהבין מהי משיכה מינית?
    אודה לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל.. - תגובה

איל זק
    08/03/2013

שלום רב
    משיכה מינית מוגדרת כרצון לממש פנטזיות ארוטיות ולחוש בקרבה אינטימית וגופנית עם אדם אחר. ברור מדברייך כי אינך חשה זאת כלפי נשים. הערצה, חיבה ופליאה, אינן לרוב קשורות דווקא לתחושות של משיכה מינית.
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

ליה
    20/04/2013

פניתי לטיפול, אני מודעת לעובדה הוא מצריך סבלנות אבל אני לא מרגישה שזה באמת עוזר לי.
    אני מרגישה הקלה זמנית אחריו שאחר כך חוזרת.
    מאוד מכאיב לי העניין שמאז שאני וחבר שלי נפרדנו אני לא באמת מצליחה לרצות זוגיות ( לא עם גבר והאמת שגם לא עם אישה) ועצם זה שאני לא רוצה מכניס אותי ללחץ ולמלחמות עם עצמי.
    כשהמחשבות האלה עולות אני מתחילה לחשוב שאולי אני לא בזוגיות כדי לא להכיר באמת שאני אולי לסבית למרות שכמו שציינתי קודם לכן אין לי בסיס לזה.. אני לא מעוניינת לגעת באישה או במגע שלה בי, אני מניחה שאם היתי מעוניינת אז היתי מחפשת את זה אז למה איפושהו בראש מהדהדת כל הזמן המחשבה שאולי אני מכחישה נטייה מינית אמיתית?
    אני כועסת על עצמי כשאני יוצאת אם אני פתאום שמה לב לבחורה יפה ואני נכנסת ללחץ מזה.
    אני יודעת כשכשאני רגועה אני לא חושבת ככה אבל במצבים כאלה מאוד קשה לי להבין מה ממה שעובר לי בראש אמיתי ומה לא.
    הכי עצוב זה שאני מבינה הכל ומודעת להכל אבל עדיין לא יודעת איך לתמודד.
    היה אצלי בחור לפני כשבועיים והיתה בינינו אינטרקציה מינית וזה הרגיש טוב ונכון ורציתי את המגע שלו. אחר כך הרגשתי כל כך נשית והביטחון שלי חזר ולמרות התחושה הטובה אמרתי לעצמי שאולי זה בעצם מרגיש לי טוב כי זה גורם לי להרגיש נורמלית(לא לסבית).אני לא מבינה, למה אם זה הרגיש לי טוב זה לא מספיק כדי לשכנע אותי?? איבדתי את האמת הפנימית שלי
    אני לא יודעת מה לעשות, אני לא כל כך רוצה לקבל טיפול תרופתי אבל אני גם לא יודעת איך לגרום לזה להיפסק.. אני מרגישה שאיבדתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה - תגובה

איל זק
    20/04/2013

שלום ליה
    כפי שאמרתי, נראה כי אין לך נטיה חד מינית לנשים. ללא רגשות רומנטיים ותשוקה גופנית לאינטימיות, אין משיכה מינית ולפיכך אינך לסבית. מאידך עולה הרושם שאת מעסיקה עצמך במחשבות שווא כל הזמן שמטרידות אותך מאוד. אני מציע להעלות את זה בטיפול שלך ולהתאזר בסבלנות. טיפול פסיכולוגי אינו כדור קסם. מה שחשוב הוא שבטיפול תרגישי בנוח ותהייה "כימיה" בינך לבין המטפל/ת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו