מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש. בן 18 ובארוןר'13/06/2013
שלום, אני בן 18 ובארון. אני מאוד רוצה לצאת מהארון בפני המשפחה והחברים אבל הבעיה שאני מפחד בצורה קשה. מהמשפחה אני מפחד כיוון שכל פעם שאמא שלי רואה הומואים מתנשקים בטלוויזיה היא אומרת 'איכסה' ושזה מגעיל אותה, אבא שלי כל הזמן אומר שהוא רואה הומואים בטלוויזיה שזה בושה למדינת ישראל ועוד כל מיני מילים. בפני החברים אני לא יכול כיוון שבעיר שאני גר, קריית גת יש 0% סובלנות להומואים, להגיד הומו זה כמו לירוק על מישהו כאן ואין בכלל הומואים (או שכולם עמוק בארון). בכל מקרה זה מתסכל אותי לחיות עם הסוד הזה ולדעת שכולם כאן שונאים "חריגים" כמוני. מה לעשות כי אי פשוט לא יודע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש. בן 18 ובארון - תגובה
איל זק14/06/2013שלום רב
"לצאת מארון" זה צעד לא פשוט ולעיתים אף מאיים ומפחיד כפי שאתה מתאר. מצד אחד אתה מרגיש "חנוק" ורוצה לשתף את אלה הקרובים לך בהרגשתך, ומצד שני חושש מאוד שמא הם ידחו אותך ולא יקבלו אותך כפי שאתה. הבעיה מחריפה במקומות בהם ההומופוביה עמוקה ושכיחה יותר.
אתה מתאר את עירך כמקום מגורים הטובל בדעות קדומות. יחד עם זאת אתה כבר בחור בגיל 18 ועומד להיות אדם עצמאי בקרוב. האם חשבת על מעבר לתל אביב? אולי לאחר השירות הצבאי? תל אביב הרבה יותר מסבירת פנים לקהילה הגאה ותוכל למצוא בה חברים רבים ולבסס את מקורות התמיכה החברתית שלך. כאשר יהיה לך את המקום שלך ותמיכה חברתית מצד אנשים כמוך וותרגיש שאינך לבד, תרגיש גם חזק ובטוח יותר לבוא ולספר להורים (בדר"כ לאמא בהתחלה או לאח / אחות).
ודבר נוסף, הורים רבים מביעים עמדות כמו של הוריך ביחס להומואים ולסביות, עד שהנושא עולה אצלם בתוך המשפחה. בסופו של דבר מרבית ההורים עוברים את השלבים הרגילים של ה"אבלות", היציאה מההלם ועד ההשלמה, ואינם מוותרים על אהבתם לבן או לבת. אז אל תתן לאותם משפטים אומללים לדכא את רוחך. בבוא היום ולמרות הקושי מצידם, הרוב המוחלט של ההורים אינם מתכחשים לילדם, לומדים לקבלו ולעיתים הקשר אפילו מתהדק.
אני מקווה שעזרתי
אשמח לשמוע את דעתך והרגשתך לגבי הכתוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
ר14/06/2013תודה רבה. התשובה שלך עוררה בי מחשבות. כנראה עדיף לעשות מה שאתה מציע.. אף פעם המחשבה לגור בתל אביב לא חלפה לי בראש. נראה אחרי הצבא.
סוף שבוע נעים ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם המחשבה לגור בתל אביב לא עברה
ר'14/06/2013אף פעם המחשבה לגור בתל אביב לא עברה לי בראש*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירות נעים ובהצלחה (-:
איל זק16/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ועזרה
אנונימי25/10/2013אדון ר ' אני גם הומו בארון אך אני רוצה להגיד לך שגם אם ההורים שלך לא יקבלו אותך זה בעיה שלהם ! כך נולדתה , כך נבראתה , כך אתה התקיימתה . גם אמא שלי הומופובית ובגלל זה אני מסתיר את זה ממנה , אך רק תדע לא משנה מי אתה, תהיה גאה בך ובמי שאתה , תדע שאין אפשרות לבחור מין המועדף ,זה בא משמיים !!!!!!!!! אני מנסה לעודד את עצם קיומי אדם פשוט שמנסה לחיות את חיי על פי רצוני . קורא אני אלייך ובפניך אשאר אומנם בעילום שם אצא מן הארון הכוזב , הקר , המבודד ,הנטוש והעזוב אל חופש עולמי עולם ואגיד : אני הומו , זה אני וכך תקבלו אותי ואם לא תחשבו על זה עוד הפעם . אני אוהב בנים . אני הומו !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)