מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסובך , סדר בבלגן !It's me26/06/2013
היי, אני בת 22 , ואני במערכת יחסים כשנה וחצי עם בת זוגי. יש לנו זוגיות עם הרבה עליות וירידות.. מריבות, עצבים, כעסים, צחוקים, יציאות, בילויים, שמחה,...וכו..
אני חייבת לציין שזאת הזוגיות שהחזקתי בה הכי הרבה זמן. אף פעם לא הייתי עם גבר.. יש לי משיכה לנשים-זה ברור לי... אבל לא באתי להתייעץ על זהות המינית שלי כי זה לא מה שמטריד אותי... הענין הוא שאני מרגישה שקשה לי בזוגיות הזאת. יש לי בת זוג מדהימה שאני כל כך אוהבת אותה... עד כדי כך שאני לא מצליחה לראות את עצמי בלעדיה... היא הפכה לחלק בי.. משו בתוכי. אך עם זאת, קשה לי... המריבות, העצבים, הקנאה... אין אמון בינינו... לא אני בה ולא היא בי... אני מרגישה לפעמים שאני סוחבת מטען על גבי שהוא כל כך כבד לי ... ואני יודעת שזה לא אמור להרגיש ככה...
בנוסף, אני מרגישה שאני לא מקבלת את מלוא בתשומת לב מבת זוגתי... אני יודעת שהיא אוהבת אותי ... אבל תשומת לב חסר לי... המריבות שלנו מתישות אותי נפשית ופיזית... היא לא מבינה אותי ,, כשאני מנסה להסביר לה את דעותיי בכל מיני סיטואציות מסוימות היא לא יורדת לסוף דעתי.... חשוב לי לציין, שאני בן אדם מאוד עמוק שאוהב לנהל שיחות עמוקות .. שיחות נפש כמו שאומרים... ואיתה אין לי את זה..וכשאני מנסה לפתח איתה שיחה על הזוגיות שלנו אני שמתי לב שהיא כל פעם מתרצת לי תירוץ כדי לסגור את הענין מהר...
בתקופה מסוימת הלכתי לפסיכולוגית להתייעצות. היא שאלה אותי בפגישתינו : ״מהם הדברים או התכונות שאת אוהבת בבת זוג שלך״?..
חשבתי שנייה, שתיים, ושלוש ... חשבתי דקה ולא ידעתי מה להגיד... לא ידעתי להגיד לה מה אני אוהבת בבת זוג שלי , ועד היום שאני שואלת את עצמי את אותה שאלה אני לא מצליחה להביא תכונה אחת שנמצאת לי בראש...
אנחנו שונות. כל כך שונות... ואני לא יודעת אם השוני הזה תורם לזוגיות או רק מקלקל...
אשמח לייעוץ מכוון על חצי המזלג.. תודה רבה , אני:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסובך , סדר בבלגן ! - תגובה
איל זק26/06/2013שלום רב
נראה לי שאת הצעד הנכון - ללכת לטיפול ולנסות לברר מה קורה איתך בקשר הזה - כבר עשית. את אומרת שאת מאוד אוהבת את בת הזוג שלך אך מנגד לא מצליחה לתאר תכונה אחת שאת אוהבת בה. את מעריכה אותה אבל קשה לך במחיצתה. אתן שנה וחצי ביחד אבל אין ביניכן אמון וגם לא הכלה ותשומת לב מספקת האחת לשנייה. כך בוודאי שזוגיות אינה צריכה להיות.
העזרי בטיפול שלך בשביל לברר מה מושך אותך בקשר הזה, מה את באמת מחפשת בו והאם לא תוכלי למצוא את זה במקום אחר ותומך יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)