מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה הסברשיר26/06/2013
הי אני והבת זוג שלי שנה וחצי ביחד שנה וחצי של מריבות פרידות ובכי וגם אהבה גדולה ומשיכה מטורפת באפריל היא נפרדה מימני שוב והפרידה נמשכה יומים אחרי זה חזרנו וגיליתי לה הפלאפון שהיא שלחה הודעה לידיד שלה שהוא מוצא חן בעיניה וגם גיליתי שהיא יצאה איתו לסרט לבד מזה אומר שהיא אוהבת גברים ? שהיא רוצה גם אותו וגם אותי אני מבולבלת ומייאשת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה הסבר - תגובה
איל זק26/06/2013שלום רב
האם הפניה הקודמת ("מסובך, סדר בבלגן") היא גם שלך? האם זה המשך לפניה הקודמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה
שיר26/06/2013לא אנחנו לא קשורות הנני מכירה אותה אשמח אם תענה לי על מה שאמרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה - תגובה
איל זק26/06/2013שלום רב
אין לי שום דרך לענות על שאלותייך. את ההסבר שאת מבקשת תוכלי למצוא רק אצל בת הזוג שלך בשיחה כנה וגלויה. יחד עם זאת התחושה שעולה מדברייך היא שאינך מרגישה בטוחה בקשר הזה וייתכן ואת גם קצת אובססיבית לגביו. לא ציינת את גילך, אך אני מניח לפי אופן הכתיבה כי את בגיל העשרים.
מריבות ואף לעיתים פרידות הן חלק מחיי הזוגיות. אולם כאשר הן תכופות ודרמטיות מדי, עולה השאלה האם יש לזוגיות זו על מה להתבסס באמת. זוגיות הבנויה על משיכה ותשוקה מינית בלבד או תלותיות אך לא על הערכה, אמון וכבוד הדדי, אינה זוגיות שתאריך ימים. נראה לי שאלה הן השאלות שעליכן לענות עליהן ביחד.
מקווה שעזרתי במקצת, את מוזמנת לשאול שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה הסבר
שיר26/06/2013היתי רוצה לדעת למה היא שלחה לאותו גבר תהודעה שהוא מוצא חן בעיניה למה לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה הסבר - תגובה
איל זק26/06/2013את זה את צריכה לשאול אותה. למה כוונתה ומה היא מצפה מהקשר ביניכן. רק היא יכולה לענות לך על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)