צריכה הסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה הסבר
    שיר
    26/06/2013

הי אני והבת זוג שלי שנה וחצי ביחד שנה וחצי של מריבות פרידות ובכי וגם אהבה גדולה ומשיכה מטורפת באפריל היא נפרדה מימני שוב והפרידה נמשכה יומים אחרי זה חזרנו וגיליתי לה הפלאפון שהיא שלחה הודעה לידיד שלה שהוא מוצא חן בעיניה וגם גיליתי שהיא יצאה איתו לסרט לבד מזה אומר שהיא אוהבת גברים ? שהיא רוצה גם אותו וגם אותי אני מבולבלת ומייאשת ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה הסבר

הוספת תגובה

• צריכה הסבר - תגובה

איל זק
    26/06/2013

שלום רב
    האם הפניה הקודמת ("מסובך, סדר בבלגן") היא גם שלך? האם זה המשך לפניה הקודמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה

שיר
    26/06/2013

לא אנחנו לא קשורות הנני מכירה אותה אשמח אם תענה לי על מה שאמרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה - תגובה

איל זק
    26/06/2013

שלום רב
    אין לי שום דרך לענות על שאלותייך. את ההסבר שאת מבקשת תוכלי למצוא רק אצל בת הזוג שלך בשיחה כנה וגלויה. יחד עם זאת התחושה שעולה מדברייך היא שאינך מרגישה בטוחה בקשר הזה וייתכן ואת גם קצת אובססיבית לגביו. לא ציינת את גילך, אך אני מניח לפי אופן הכתיבה כי את בגיל העשרים.
    מריבות ואף לעיתים פרידות הן חלק מחיי הזוגיות. אולם כאשר הן תכופות ודרמטיות מדי, עולה השאלה האם יש לזוגיות זו על מה להתבסס באמת. זוגיות הבנויה על משיכה ותשוקה מינית בלבד או תלותיות אך לא על הערכה, אמון וכבוד הדדי, אינה זוגיות שתאריך ימים. נראה לי שאלה הן השאלות שעליכן לענות עליהן ביחד.
    מקווה שעזרתי במקצת, את מוזמנת לשאול שוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הסבר

שיר
    26/06/2013

היתי רוצה לדעת למה היא שלחה לאותו גבר תהודעה שהוא מוצא חן בעיניה למה לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הסבר - תגובה

איל זק
    26/06/2013

את זה את צריכה לשאול אותה. למה כוונתה ומה היא מצפה מהקשר ביניכן. רק היא יכולה לענות לך על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו