הטייס בכדור הפורח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטייס בכדור הפורח
    דור
    30/09/2013

שלום אני ילד בן 15, לפני כמה ימים טסתי בכדור פורח עם אבא שלי ואחותי לכבוד יום ההולדת של אחותי.
    בכל המסע הזה היה אתנו מדריך/טייס שממש מצא חן בעיניי הוא היה מצחיק, מגניב ומאוד מיוחד בשבילי כי אף פעם לא פגשתי אנשים כמוהו בחיים שלי.
    הוא נתן לי המון תשומת לב וכל הזמן חייך אליי ואני חייכתי אליו ותמיד הייתי לידו.
    ועכשיו יש לי תחושה שאני מתגעגע אליו ורוצה לפגוש אותו שוב וזה ממש מתסכל אותי כי אני כל הזמן חושב עליו?
    אולי אני מקנא בו?
    אולי אני הומו?
    כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא ענו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטייס בכדור הפורח

הוספת תגובה

• הטייס בכדור הפורח - תגובה

עינת השכל
    30/09/2013

שלום דור, מצטערת על העיכוב במענה לשאלתך. מבינה שאתה מרגיש רגשות מבלבלים כלפי מדריך הטיסה ובעקבותן שאלה שיש לה המון אפשרויות מענה. אין משהו לא בסדר בהומוסקסואליות דור, אך גם אין חיבור ברור בין התיאור שלך את רגשותיך, לבין משיכה לגברים. כפי שכתבת בעצמך, אפשרויות אחרות רלוונטיות באותה מידה. האפשרות של קנאה שדיברת עליה, או אפשרות שאתה רואה במדריך דמות הזדהות - מישהו מרשים שמעולם לא פגשת דומה לו ואתה רוצה להיות כמוהו ועוד אפשרויות נוספות. אתה צעיר דור והאפשרויות רבות. אם הנושא ממשיך להטריד אותך חשוב ששתמצא מקום בו תוכל לדבר על הדברים יותר לעומק. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו