הומו והסתרת האני העצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומו והסתרת האני העצמי
    אנונימי
    25/10/2013

שלום אנשים, אני אדבר בעילום שם על כמה דברים שמציקים לי בחיים : יש לי משיכה לגברים שאני מכחיש אותה למשל אני אוננתי עם יובל חבר שלי וראינו פורנו אבל בעצם הוא לא יודע שאני נמשך אליו . אני לא רוצה להיות הומו אבל אני מקווה שעם הזמן אדע את עצמי והסובב אותי יקבל אותוו . למרות שזה מציק לי אני רוצה להגיד בנימה ברורה שאין זה האדם קובע את המשיכה שלו , הצבע , הגזע וכו' , אני פונה לעוד כמה ילדים שיש להם את המשיכה הגברית ץ אז נכון שזה לא טבעי אבל כך ה' ברא אותנו יחד עם המשיכה שלנו. לספר לכם דבר נוסף לאחרונה ניכנסתי לדיכאון בגלל לזה אבל אני מקווה לעבור תהליך כלשהו עם עצמי ולקבל את עצמי כמו שאני , אני !!! מקווה רק לטוב ולשמחה ובמאמר מוסגר אומר כן : " אני הומו" וזה לא נורא כי כך אני , כך נולדתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומו והסתרת האני העצמי

הוספת תגובה

• הומו והסתרת האני העצמי - תגובה

עינת השכל
    26/10/2013

שלום לאנונימי, בחרת לשתף אותנו במקום המורכב בו אתה נמצא. אתה יודע ובצדק שנטייה מינית היא לא עניין של בחירה, אך אתה גם חווה הומופוביה מסביבך ולא יודע עדיין אם זה בסדר להמשך לגברים. איפשהו בלב אתה יודע שכן, אבל עוד קשה לך מאוד וזה קשור גם לתחושות של דיכאון שסיפרת עליהם. חשוב לי להגיד לך קודם כל, שאין שום פסול בהומוסכסואליות והעובדה שיש יותר הטרוסכסואלים לא אומר שלהיות הומו זה לא טבעי. התהליך הפנימי של קבלה עצמית הוא ארוך וחשוב שלא תעבור אותו לבד. ניסית בתגובתך בפורום לעזור לר. בקשייו, נסה למצוא גם אתה מישהו שתוכל לסמוך עליו ולדבר איתו. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שקצת בעיה לקבוע דבר כזה כעו

יניב
    31/10/2013

ב"ה
    לאשה שכתבה כאן שאף אחד לא יודע..
    אז תדעי שזה לא נכון כי היום יש מחקרים שמוחיכים שסוגי התנהגות שאופייניים
    לדורות האלה הם שגרמו לכך שאחוז בעלי הנטיות האלה גדל בצורה ניכרת מאז הדורות הקודמים.
    ונחשי מה, חכמי ישראל בדורות הקודמים אף ידעו מה גורם לזה
    בגמרא מוזכרים הרבה תחונות ודפוסי התנהגות שאופיינים לגברים
    ומנגד כללי התנהגות אופיינים לנשים
    ובתורה שבכתב אף כתוב:"לא ילבש גבר שמלת אישה וכן לא תלבש אישה כלי גבר"
    אין כאן מקום כל כך לפרט עוד התייחסויות למצב העגום הזה
    אולם תדעי שחכמי ישראל מזהירים עוד לפני מאות שנים על כל מיני דפוסי התנהגות בעייתיים
    למשל כתוב שלא יסתכל גבר במראה כי זה דרכי נשים
    גם כתוב שגבר לא יגדל שיער שזה מעשה גויים ויש לזה הרבה סיבות
    אבל אם נסכם זאת במשפט אחד אז הגבר והאשה הם שתי הפכים
    ואם שואפים לכך שגברים ונשים ינהגו אותו הדבר היינו מה שנקרא היום שיוויון
    אז התוצאה נכרת גם בתחום הזה (הרבה מאוד הומוים ולסביות כלשון הגויים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שקצת בעיה לקבוע דבר כזה כעו - תגובה

עינת השכל
    04/11/2013

שלום חברים, נכתבו בתגובה האחרונה עמדות המשקפות דעתו של אדם אחד, בין היתר, גם בנושא המורכב של עמדת הדת היהודית לגבי הומוסכסואליות. הדיון לגבי קבלת הדת היהודית את הומוסכסואליות הוא רחב ביותר ואני מציעה לכל מי ששואל שאלות בנושא, לא להשאר לבד במחשבותיו ולהרחיב דעתו בנושא. השיח הדתי הוא רחב ביותר וישנו גם מקום מקבל להומוסכסואליות וכחלק מכך אתרי אינטרנט רלוונטיים, שכל מטרתם היא לעודד שיח פתוח ומקבל. לדוגמא אתר הו"ד ואני מצטטת מהאתר- ״האתר העצמאי הראשון שנבנה על ידי הומואים דתיים בשביל הומואים דתיים ואינו שייך לשום ארגון או תנועה פוליטית. אנו 'חלוצים' ההולכים בדרך לא סלולה, אשר לא מוותרים על זהותם הדתית וגם לא על זהותם ההומוסקסואלית, החיים בתוך החברה הדתית ובוחרים להמשיך להיות איבר חי מאיבריה. אנו מלאי תקווה כי האתר ישמש צוהר לעולמם של הומוסקסואלים דתיים החיים בחברה הדתית ויוביל לפיתוח שיח סובלני יותר בחברתנו, לקבלת הווייתו של אדם באשר הוא אדם״.
    קיים גם אתר ״כמוך״ – ״הומואים דתיים אורתודוקסים (ע"ר) הוקם על ידי הומוסקסואלים דתיים אורתודוקסים, בני הציונות הדתית, אשר למדו בישיבה תיכונית או בתיכון דתי, במכינה קדם צבאיות או בישיבת הסדר או בישיבה גבוהה – אנשים כמוך! כמוך קם כדי לשמש בית להומוסקסואלים דתיים המשתדלים להקפיד על קלה כבחמורה; וכן כדי לפתוח בפני הרבנים והציבור הדתי את הקשיים של ההומואים הדתיים כדי שיחד נמצא את עמק השווה ונמצא פתרונות״.
    אני מציעה גם לך יניב להרחיב דעתך בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכיר את הקהילה

אני
    10/11/2013

היי. אני סטרייטית לגמרי ועד לפני שבוע שמעתי על הקהילה הגאה רק מהטלוויזיה- בחדשות או בסרטים. לפני שבוע פגשתי בן-דוד של חברה שלי שהוא הומו ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו בפרט ועל הקהילה הגאה בכלל. היה בא לי לשאול אותו מלא שאלות, אבל התפדחתי... רציתי לשאול אותו איך הוא פתאום גילה שהוא ב"צד השני"? איך? כאילו, פתאום הוא לא נמשך יותר לבנות? פתאום הוא הבין שהוא דלוק על גברים? או שפשוט נולדים עם זה?
    ועוד שאלה: הוא מזה חתיך וגם אני נראית טוב, וכל הזמן שישבנו יחד שלושתנו, הוא לא הפסיק להסתכל עלי... מה זה אומר? שהוא הביט בי סתם כי אני יפה לדעתו? כאילו, מה עובר על גבר הומו? - אם הוא רואה בחורה יפה עם ביקני זה אשכרה לא עושה לו כלום????
    אני חייבת לדעת! אני סקרנית! מעניין אותי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחזיר לך באותה שאלה:

Kutaly
    10/11/2013

מה עובר על בחורה סטרייטית? - אם היא רואה בחורה יפה עם ביקני זה אשכרה לא עושה לה כלום?

לגבי מתי ואיך הוא הבין שהוא הומו, אני מניח שרק הוא בעצמו יכול לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו