התלבטות רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות רצינית
    גוליבר 23
    08/11/2013

שלום.
    אני אספר מעט על עצמי לקבלת תמונה כוללת.
    אני בחור בן 23, מאזור המרכז... אני נראה טוב הכל בסדר. אפשר לומר שתמיד ידעתי על עצמי שאני אוהב בנים... בערך מכתה ב' וכיום אני דלוק על מאמן בחדר כושר... אני חושב שזה הדדי כי הוא נראה די בקטע והוא מסתכל עליי במין מבט שאומר הכל, וזה קורה הרבה שם, אפשר לומר שאני מבקר שם בעיקר בגללו חח... תמיד קוויתי שזה ישתנה עם הזמן אבל ההפך קרה וקורה. אני די סגור לגבי הנטייה שלי, אני רוצה כן להתחיל ממשהו כלומר סוג של התנסות... אז איזה התנסות נדרשת כדי להיות בטוח? אני לא מעוניין בלקיים יחסי מין על ההתחלה, אלא באמת ממשהו קטן כמו נשיקה. האם קיים בזה סיכון? ואם אפשר להמליץ על מקומות, או טיפים ומה ניתן לעשות בתור התחלה זה יעזור. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות רצינית

הוספת תגובה

• התלבטות רצינית - תגובה

עינת השכל
    11/11/2013

שלום לך, אתה מספר לנו על עצמך, על משיכתך לגברים והבנתך שזו כנראה הנטייה המינית שלך. עם זאת, אינך יודע מה תהיה הדרך המתאימה לך לנוע לעבר בדיקה ומימוש המשיכה שלך. מה שאתה כן יודע, אתה אומר, זה שנכונה לך איטיות והדרגתיות. שאלת אם יש בכך סיכון. ואיני יודעת למה בדיוק כוונתך. כן אומר לך שאין שום פסול בהומוסכסואליות ואכן חשוב שתמצא את דרך ההתנסות המתאימה לך ואיטיות/הדרגתיות הם בסדר גמור. יש באיזור המרכז אירגונים גאים רבים, שמאפשרים מפגשים חברתיים היכולים לעזור לך בהדרגתיות שאתה מחפש. תוכל לדבר עם אנשים ולשמוע על חוויות והדרך שלהם, תוכל לחלוק את החששות שלך והרצונות שלך. כאשר תמצא מישהו שתמשך אליו ותרצה להתנסות עימו חשוב שתגיד לו מה הקצב המתאים לך ולא תסחף למהירות שלא תהיה מתאימה לך. תקשורת הדדית ודיבור על מה שכל צד צריך הם אבני היסוד בכל מפגש אנושי, בודאי במפגש שבודק פוטנציאל לבניית קשר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו