מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    נועה
    22/12/2013

אז ככה,
    אני בת 22 מעולם לא הייתי בזוגיות רשמית אבל כן התאהבתי.
    במשך רוב חיי הייתי מסתכלת על גברים כי ככה אנו בנויים, הולכים לפי ה״נורמה החברתית״.
    תמיד הרגשתי משיכה לנשים אבל הייתי גם עם גברים.
    (חשוב לציין שמעולם לא הייתי עם אישה).
    לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד במקום חדש והכרתי מישהי שמאוד מוצאת חן בעיני.
    הקליק היה מהיר ומיד הפכנו לחברות טובות.
    אותה חברה נשואה לגבר, אבל זמן קצר אחרי שהכרנו היא סיפרה לי שהיא בהליכי גירושים.
    אפשר להגיד שאת רוב הזמן אנחנו מעבירות ביחד גם אחרי העבודה ויצאנו למסעדות ואפילו השתכרנו ביחד בבית עם יין (הכי רומנטי שיש).
    היא סיפרה לי שהיא הייתה עם נשים והיא לא מגדירה את עצמה כביסקסואלית אלא כסתם מישהי שנשים עושות לה את זה מדי פעם.
    יש בינינו נגיעות אינטימיות, לפעמים היא מעבירה לי יד על הירך ומחבקת אותי מאחור ואפילו נוגעת לי בציצי.
    אבל זה לא מתקדם לשום מקום, יש מתח מיני בינינו, אני בטוחה בזה.
    אנחנו לפעמים מסתכלות אחת לשניה בעיניים במשך דקות ארוכות בלי לומר כלום.
    מה שקורה בנינו הוא לא רשמי, לא דיברנו עלינו ומעולם לא פתחנו את זה.
    אני מבחינתי לא חושבת שאני אפתח את זה איתה מכיוון שאני עמוק בארון ואין לי את האומץ הזה, אני לא יודעת איך להוביל את זה כדי שזה לא יהיה כל כך רשמי?
    אני מתחילה להתאהב בה ולחשוב עליה כל דקה, מחכה לשיחות ולהודעות ממנה ורק להיות איתה בכל רגע נתון.
    כבר היו כמה פעמים שהיא אמרה לי להשאר לישון אצלה ופשוט לא היה לי את האומץ.
    מה לעשות? אני יודעת שזה נשמע מסובך אבל אני ממש מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

עינת השכל
    25/12/2013

שלום נועה, את כותבת בכנות על הבלבול שלך, שיש בו שילוב גם של דברים שאת כנראה יודעת על עצמך, אבל גם הרבה שאלות וגם הרבה פחדים. לסיבוך שאת מתארת שני חלקים קשורים. החלק שמתייחס למפגש שלך עם החברה, ההתקרבות, המשיכה, נגיעות, התאהבות, אבל העדר גמור של דיבור על הדברים. זה משאיר אותך מאוד לבד ולא יודעת מה לעשות. החלק השני, מחובר להתמודדות של שנים עם המשיכה שלך לנשים והפחד הגדול לממש אותה. שם את מרגישה תקועה מאוד. החיבור בין שני החלקים משאיר אותך עם המון שאלות ורגשות ללא מענה.
    נועה, בדקי עם עצמך האם אין באמת אפשרות לפתוח דיבור עם החברה? להבהיר את רצונות שתיכן בחברות הזו. אך בעיקר שאלי עצמך, האם הגעת לנקודה בה את מוכנה לבדוק את המשיכה שלך לנשים ולראות לאן תלכי עם זה וזאת למרות הפחד, או שאולי עדיין לא ואת מעדיפה שישארו השאלות ללא מענה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו