מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשך לגברים ונשוי לאישהאלון05/01/2014
שלום לפורום
אני נשוי 18 שנה. נמשך לגברים אך הפנטזיה היא להיות בזוגיות עם אישה לא נראה לי לחיות עם גבר ואני לא הומופוב. יש לי גם ילדים ופירוק המשפחה יגבה מחיר כבד. האם זה בסדר שמצד אחד אני נמשך יותר לגברים אך מעדיף להישאר נשוי לאישתי?
ברמת הרצון זה בדיוק מה שאני רוצה. ברמה הרגשית יש גם משהו אחר כמובן..האם אני ניזוק או שזה רק עניין של קבלת החלטה ולהיות שלם עימה.?
אשמח לדעתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת לא שאלה פשוטה
Kutaly07/01/2014שלום אלון
אני יוצא מתוך הנחה שאתה אוהב את אשתך ונמשך אליה ושאין לך כוונה לפרק את המשפחה.
כאן חשוב לשאול במה מתבטאת המשיכה שלך לגברים? האם מדובר בצורך רומנטי לקשר או שאתה מחפש יותר את הפורקן המיני? ועד כמה זה מפריע ביחסים עם המשפחה?
אני מכיר אישית כמה ביסקסואלים שחיים בזוגיות ומנהלים חיי משפחה נורמטיבים לגמרי ואני מכיר אחרים שנוהגים ללכת למצוא פורקן מחוץ לזוגיות או לצרף מישהו נוסף. אין בדברים האלה דרך אחת נכונה. מה שכן, זה מצריך הבנה ונכונות מצד שני בני הזוג.
כמה דברים שאני ממליץ עליהם:
1. לדבר עם אשתך. חשוב שהיא תהיה אתך בהתלבטויות שלך. חשוב גם להבהיר לה שביחד עם המשיכה שלך לגברים אתה אוהב אותה ובחרת להיות איתה כזוג לחיים.
2. יש קבוצת תמיכה במרכז הגאה בתל אביב ובבית הפתוח בירושלים. כדאי מאוד ללכת ולדבר שם עם אנשים שמתמודדים עם מצב דומה לשלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
אלון08/01/2014תודה על התייחסותך
אני באמת חושב שקבוצת תמיכה תהיה לי לעזר רב לי משמעותית. האם יש במקומות שציינת נשואים במצבי? איך אני מגיע אליהם?
אין ספק שהמשיכה קיימת לגברים אבל עומדת בניגוד מוחלט לסגנון החיים אותו אני רוצה לחיות. ולגבי הבחירה שלי, אני שלם איתה אך היא גורמת לי מצוקה רבה בעיקר בגלל העובדה שעד היום הסתרתי הכל והיום אני מתחיל בקצב שלי לחשוף את הבעיה ולשתף את אישתי. אני צריך מישהו שיגיד לי שמה שאני עושה זה בסדר. לא פשוט בכלל.
מקווה באמת שבעזרתך אוכל להגיע לקבוצת תמיכה..
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך לגברים ונשוי לאישה - תגובה
עינת השכל09/01/2014שלום אלון,
חלקת איתנו בכנות רבה את רגשותיך ושאלותך. נשמע שאתה בדיבור פנימי מתמשך עם מקומות אלה ובחרת בדרך חיים המתאימה לך. יש לך מודעות למשיכה שלך לגברים, אולם גם בהירות לגבי רצונך באישה לצידך כבת זוג.
אתה שואל האם אתה משלם מחירים שאינך מודע אליהם, האם אתה ניזוק, או שאפשר להחליט לחיות כך או אחרת עם רגשות ולא תמיד חייבים לשאוף לממשם. חבר הפורום נתן לך בהתייחסותו אינפורמציה חשובה ושאל אותך שאלות חשובות שעל חלקן ענית בתגובתך. אני מסכימה עם דבריו ורוצה להוסיף ולהדגיש את החלק שמתייחס להסתרה שאתה מדבר עליה ועל תחושת הלבד שם. שניהם יכולים להיות מורכבים לנפש לאורך זמן וכנראה שאתה מרגיש זאת, שכן ואתה כותב על הקושי להסתיר. בין אם יהיה זה לחלוק את רגשותיך בתוך הזוגיות, עם שותפתך לחיים ובין אם מחוץ למשפחה בקבוצת תמיכה עם אנשים שיבינו אותך מתוך נסיונם, או בטיפול פסיכולוגי פרטני שייתן לך מקום שהוא רק שלך אבל לא לבד, כל הכיוונים רלוונטיים ויהוו עבורך תמיכה. חשוב לי להבהיר כי הוספתי את אפשרות הטיפול לא כי משהו אצלך לא בסדר, או דורש שינויי,׳אלא כי טיפול הוא גם מקום אפשרי לשאלת שאלותיך ומציאת תשובות המתאימות לך. העיקר הוא שלא תשאר לבד ותחשוב שאתה לא בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון09/01/2014תודה עינת
התגובות שלכם בפורום החשוב הזה עוזרות מאוד. אני בהחלט צריך שיחות עם אנשי מקצוע ללבן ולהבין מה אני שואל ולאן אני הולך. כרגע חזרתי לטיפול זוגי שהתחלנו בעבר. ההבדל הוא שהיום אני גלוי מול אישתי בעניין הזה. לא פשוט לה בכלל והיא שוקלת גם פרידה..אני מצידי מנסה להסביר שהיום שהכל גלוי צריך לבדוק בכל זאת אם נצליח לשרוד ולהתגבר ולהמשיך הלאה.
יש לך המלצה לגבי מטפל/ת מתאימים?
האם המקרה שלי מתאים גם לטיפול אצלך?
תודה על הכל..שמח להיות בפורום אמשיך לעדכן ולבקש כאן ייעוץ
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
עינת השכל13/01/2014שלום אלון, ראשית אני מצטערת על העיכוב בתשובתי לך. שמחתי לקרוא את דבריך ולשמוע כי השיחות פה בפורום תרמו לך. טיפול זוגי הוא מקום מצויין לבדוק את הדברים ביחד עם זוגתך, ביחד עם הקושי ושאלות באשר לעתידכם המשותף. לגבי טיפול פרטני, אם רלונטי, אתה מוזמן לפנות אלי טלפונית ונוכל לשוחח על אפשרויות טיפול מתאימות. אתה תמיד מוזמן להמשיך ולכתוב בפורום שלנו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)