מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני זקוק לעזרה בעצה חשובהאליהו יפרח26/03/2014
שלום לכולם יש לי שאלה...
יש לי חבר שתמיד היה איתי בקטע והיינו זורמים פה ושם... ויום אחד הוא התחתן... ועדיין היינו ממשיכים למצוץ אחד לשני וכאלה ופעם אחת גם שכבנו אפילו.. הוא נשוי כבר שלוש שנים ובשנה וחצי האחרונות הוא כזה לא הכי מגלה נכונות ושנה וחצי לא עשינו כלום ואני בא אליו הרבה ואנחנו חברים מאד טובים! ואני חםםםם עליו אשש אפילו רק למצוץ לו בלבד. איך אני חוזר להזרים אותו בלי לצאת דפוק עם פאדיחה. האם הוא מחכה שאני זה שיתחיל או שפשוט הוא עזב תקטע? איך אוכל לדעת? לא כזה היינו מדברים על זה פשוט היינו זורמים בכיף... אה.. אנחנו בני 23 עוד מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוק לעזרה בעצה חשובה - תגובה
עינת השכל31/03/2014שלום אליהו, אתה מספר על חלק ממערכת היחסים שהיתה לך עם חבר טוב שלך. מספר שהיה גם מגע מיני שהיה כנראה מתאים ונעים לשניכם. איני יודעת אם אתה נמצא כיום במערכת יחסים כלשהי, אבל החבר שלך כן. הוא נשוי כבר תקופה לאישה וכנראה שדברים השתנו עבורו. אי אפשר לדעת מה בנפשו של חברך. דרך אפשרית לבדוק מה קורה היא לנסות לשוחח איתו בישירות ובכנות. כך תוכלו, גם עם הפרק המיני בינכם כבר לא מתאים לו, למצוא דרך להמשיך את החברות ואתה תצטרך לקבל את השינוי, יהיו סיבותיו אשר יהיו. אם לא תוכל לכך, ישנה גם אפשרות שהיא ודאי כואבת, לסיים את הקשר בינכם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)