אני זקוק לעזרה בעצה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זקוק לעזרה בעצה חשובה
    אליהו יפרח
    26/03/2014

שלום לכולם יש לי שאלה...
    יש לי חבר שתמיד היה איתי בקטע והיינו זורמים פה ושם... ויום אחד הוא התחתן... ועדיין היינו ממשיכים למצוץ אחד לשני וכאלה ופעם אחת גם שכבנו אפילו.. הוא נשוי כבר שלוש שנים ובשנה וחצי האחרונות הוא כזה לא הכי מגלה נכונות ושנה וחצי לא עשינו כלום ואני בא אליו הרבה ואנחנו חברים מאד טובים! ואני חםםםם עליו אשש אפילו רק למצוץ לו בלבד. איך אני חוזר להזרים אותו בלי לצאת דפוק עם פאדיחה. האם הוא מחכה שאני זה שיתחיל או שפשוט הוא עזב תקטע? איך אוכל לדעת? לא כזה היינו מדברים על זה פשוט היינו זורמים בכיף... אה.. אנחנו בני 23 עוד מעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני זקוק לעזרה בעצה חשובה

הוספת תגובה

• אני זקוק לעזרה בעצה חשובה - תגובה

עינת השכל
    31/03/2014

שלום אליהו, אתה מספר על חלק ממערכת היחסים שהיתה לך עם חבר טוב שלך. מספר שהיה גם מגע מיני שהיה כנראה מתאים ונעים לשניכם. איני יודעת אם אתה נמצא כיום במערכת יחסים כלשהי, אבל החבר שלך כן. הוא נשוי כבר תקופה לאישה וכנראה שדברים השתנו עבורו. אי אפשר לדעת מה בנפשו של חברך. דרך אפשרית לבדוק מה קורה היא לנסות לשוחח איתו בישירות ובכנות. כך תוכלו, גם עם הפרק המיני בינכם כבר לא מתאים לו, למצוא דרך להמשיך את החברות ואתה תצטרך לקבל את השינוי, יהיו סיבותיו אשר יהיו. אם לא תוכל לכך, ישנה גם אפשרות שהיא ודאי כואבת, לסיים את הקשר בינכם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו