מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לקבל את עצמי להיות מאושר-לזרוםברבור02/04/2014
אהלן- בן 37, התחלתי עם גברים לפני שנתיים תכלס אבל כנראה מדחיק זאת מגיל צעיר מאד. כנראה כי הגעתי ממשפחה שאומנם פתוחה אבל לא היה לי מקום להתעסק עם עצמי ולחשוב על זה ברצינות. כל החיים ניסיתי מערכות יחסים עם נשים אבל מצאתי עצמי לא נמשך!! משתעמם!! מנסה בכח, אוהב אבל לא מחבר תכלס. לגברים אני מתחבר רגשית יותר וכעת אין ספק שגם מינית. נפתחתי והכרתי, התחבטתי קשות יום יום עד שהגיעו מים עד נפש ויצאתי מול 4 החברים הכי טובים וסטרייטים שבעולם , מהארון. התאהבתי בצעיר בן 20 העפתי אותו מהבהלה , גיליתי שאני מתאהב, לא הרגשתי את זה שנים. התאהבתי שוב בבן 21 אחר והברחתי אותו כי הוא צעיר, כי אני בארון וכל מיני סיבות שחבל עליהם. עכשיו הלבכואב על כל אחד ששלחתי , לא מוצא את עצמי, מתכנן לצאת מהארון ההחלטה האם זה זה? האם זה נכון? אבל יש לי צורך בחופש!! וכואב לי מה שיחשבו עליי....וכן אני הומו, מקבל את עצמי ....ומתחרט וכך הלאה.
מה שאני בטוח - זה כבר לא בחירה שלי...
מה הלאה....? אוהב את עצמי, לא מקבל, בדיסוננס גדול , בודד כי זרקתי את האהובים עליי, מה אני כזה פחדן.?? תודה לכם אהובים (נכתב בספנטניות ואמפולסיביות זריזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבל את עצמי להיות מאושר-לזרום - תגובה
עינת השכל10/04/2014שלום לך ברבור, נשמע שהתחלת בשנתיים האחרונות לשחרר חלק גדול מזהותך שהיה חבויי במשך שנים. חבויי מהעולם לגמרי, וחבוי מעצמך כנראה רק חלקית. בשיחרור שכזה יש חלקים טובים, האפשרות לחוות את עצמך ואת החיים בצורה מלאה יותר, אך ישנם גם קשיים, פחדים וכאבים. אתה מתאר בכתיבתך את השניים. הדרך להתמודד עם הקשיים והפחדים משלבת בדרך כלל גם את ההתנסויות עצמן וגם את העבודה הנפשית המורכבת הכרוכה בכך. להרשות לעצמך לאהוב ולהיות נאהב יכול להיות קשה וכרוך בשיחרור נפשי נוסף של הבנתך וקבלתך את הנטייה המינית שלך. מילותך מספרות את הדרך המשמעותית שאתה מצוי בה. נסה להרשות לעצמך עוד ועוד צעדים שם ויציאה מהארון בפני חברים היא בהחלט חלק חשוב שיכול לפתוח בפניך עוד מקומות תמיכה וחיזוק. כפי שכתב לך בר אנחנו לא יודעים איך נחוותה עבורך השיחה עם ארבעת חבריך. עם זאת, מקומות תמיכה וחיזוק אתה יכול למצוא גם בתוך הקהילה הלהט״בית עצמה כפי ששמעת מבר. ככל שתמשיך בדרך תוכל גם להרשות לעצמך גם לפחד פחות ולא להבריח בני צזוג פוטנציאליים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)