מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק ליעוץ...מבולבל מאודsomeone31/05/2014
אוקיי... אז מאיפה להתחיל...
כל חיי נמשכתי לנשים, לא פעם אחת היה לי איזשהו רצון אחר בעניין, כל זה היה נכון עד לפני כשנתיים כאשר גלשתי באינטרנט נכנסתי בזמנו בטעות לאתר של נשיםגברים... קוקסינלים, תחילה זה לא משך אותי אבל מסיבה לא ברורה זה מאוד סיקרן אותי ויצא ככה שבפעמים מאוד רחוקות הייתי ככה גולש באתרים של קוקסינלים וזהו, כאשר הייתי רואה אחת במציאות לא היה לי שום רצון או משיכה לממש את הפנטזיה שנבנתה לי בראש, אבל לפני כמה ימים יצא סיטואציה שחזרתי לבד ממסיבה ופגשתיבדרך הביתה אחת... מהפה לשם היה מה שהיה , אני אומנם לא בטוח ב100 אחוז שבאמת מדובר בקוקסינל מיכוון שלא ראיתי או הרגשתי משהו שונה מאשר כל אישה אחרת ( מציין שהייתי גם שתוי מאוווד) אבל עכשיו אני נתון ברגשות מבולבים, אני לא חושב שאני באמת נמשך לזה ואני חושב שאני רק הייתי צריך להוציא אתזה מהמערכת, אבל יכול שאני מדבר מפחד.. אני גם לא יודע איפה להציב את עצמאי בחברה עכשיו.. הסיטואציה הזאת הופכת אותי לאחד מהקהילה? אני אשמח מאוד לעזרה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול להבין את הבילבול
Kutaly02/06/2014בין סטרייט וקוקסינל ומה הופך אותך לחלק מה"קהילה"?
בוא נעצור לרגע. עזוב את ההגדרות.
תתחיל מלחשוב מה באמת מושך אותך?
אחרי זה תחשוב אם בכלל צריך את כל התויות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקנא בך, הלוואי והייתי מכיר אחת
ג'ינו03/06/2014רק אני לא יוצא לי להכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)