זקוק ליעוץ...מבולבל מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק ליעוץ...מבולבל מאוד
    someone
    31/05/2014

אוקיי... אז מאיפה להתחיל...
    כל חיי נמשכתי לנשים, לא פעם אחת היה לי איזשהו רצון אחר בעניין, כל זה היה נכון עד לפני כשנתיים כאשר גלשתי באינטרנט נכנסתי בזמנו בטעות לאתר של נשיםגברים... קוקסינלים, תחילה זה לא משך אותי אבל מסיבה לא ברורה זה מאוד סיקרן אותי ויצא ככה שבפעמים מאוד רחוקות הייתי ככה גולש באתרים של קוקסינלים וזהו, כאשר הייתי רואה אחת במציאות לא היה לי שום רצון או משיכה לממש את הפנטזיה שנבנתה לי בראש, אבל לפני כמה ימים יצא סיטואציה שחזרתי לבד ממסיבה ופגשתיבדרך הביתה אחת... מהפה לשם היה מה שהיה , אני אומנם לא בטוח ב100 אחוז שבאמת מדובר בקוקסינל מיכוון שלא ראיתי או הרגשתי משהו שונה מאשר כל אישה אחרת ( מציין שהייתי גם שתוי מאוווד) אבל עכשיו אני נתון ברגשות מבולבים, אני לא חושב שאני באמת נמשך לזה ואני חושב שאני רק הייתי צריך להוציא אתזה מהמערכת, אבל יכול שאני מדבר מפחד.. אני גם לא יודע איפה להציב את עצמאי בחברה עכשיו.. הסיטואציה הזאת הופכת אותי לאחד מהקהילה? אני אשמח מאוד לעזרה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק ליעוץ...מבולבל מאוד

הוספת תגובה

• אני יכול להבין את הבילבול

Kutaly
    02/06/2014

בין סטרייט וקוקסינל ומה הופך אותך לחלק מה"קהילה"?
    בוא נעצור לרגע. עזוב את ההגדרות.
    תתחיל מלחשוב מה באמת מושך אותך?
    אחרי זה תחשוב אם בכלל צריך את כל התויות האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקנא בך, הלוואי והייתי מכיר אחת

ג'ינו
    03/06/2014

רק אני לא יוצא לי להכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו