רגש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגש
    חסוי
    15/07/2014

שלום רב,

אני גבר בן 20 הנמשך לנשים ולגברים,
    שכבתי עם נשים ועם גבר אחד,
    לאחר ששכבתי אם אותו גבר פעם ראשונה פיתחתי כלפיו רגש עמוק מאוד ואני לא יודע איך לנתק את זה , אנחנו בקשר מידי פעם אבל שנינו יודעים בוודאות שאנו לא מחפשים קשר זוגי עם גבר למרות שהבחור השני נמשך רק לגברים.
    לא יודע כל כך מה לעשות נורא קשה לי כי התחברתי אליו ממש והוא בן אדם מדהים, אשמח לעזרה איך לנתק מעט את הרגש הזה וגם לשמור על קשר עם אותו גבר.
    אני ממש מתוסכל מזה ולפעמים גם עצוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגש

הוספת תגובה

• המשך הודעה קודמת

חסוי
    15/07/2014

בנוסף לכל הרגשתי מאוד נוח עם אותו גבר, בן אדם עם לב של זהב לא יודע כבר מה לעשות :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגש - תגובה

עינת השכל
    21/07/2014

שלום לך. אתה מספר על משיכתך לנשים ולגברים, אולם אם אני מבינה נכון, מירב הקשרים שלך הם עם נשים וכך אתה רוצה שימשיך להיות. עם זאת, הקשר שאתה מתאר עם הגבר האחד, כנראה החל כמיני, אך התפתח, מבחינתך, למשהו רחב הרבה יותר. כאן נשמע שמופיעה המצוקה והבילבול שלך. ישנה בהירות של שניכם כי אינכם מעוניינים בקשר זוגי, אך אתה גם מרגיש חיבור רגשי רחב אליו. האם הרגשת כך כלפי חברים גברים (ללא קשר מיני) שהיו לך בעבר? האם התחושה כאן היא יותר של התאהבות ולאו רק חברות? אם כן, הרי ששאלתך היא כיצד להעביר התאהבות לפסים רחוקים יותר רגשית של חברות וזו מלאכה לא פשוטה. האם אתה עסוק רק ברצון לנתק מעט את הרגש, או האם ישנן גם תהיות על עצם משמעות התפתחות הרגש העוצמתי כלפי גבר? אתה מוזמן להמשיך לשתף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

חסוי
    21/07/2014

שלום לך ותודה על תשובה.

לא הרגשתי קשר רגשי אף כלפי חברים או גברים אחרים, רק משיכה מהבחינה המינית.
    במקרה הזה עם הגבר ששכבתי איתו הרגשתי משיכה עצומה ונהנתי מכל רגע וכשחזרתי הבייתה הרגשתי בלבול עצום ורגש חזק מאוד כאילו אנחנו מכירים שנים.
    אני רוצה לנתק את הרגש כי זה נורא מקשה עליי וגם ישנן תהיות לגבי לגבי התפתחות הרגש כלפי גבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

עינת השכל
    28/07/2014

דבריך מבהירים את המורכבות הרגשית של מה שקורה בנפשך. אתה בעיקר אומר שמשימתך היא לנתק את החיבור הרגשי המפתיע שאתה מרגיש. זו משימה קשה, שלא בטוח שתצליח לעמוד בה תוך המשך הקשר עם הבחור. ברמה הרגשית חשוב שתשאל עצמך האם יש כאן תחושות שאתה רוצה לבררן לעצמך (בלי קשר לבחור עצמו), או שאתה מעוניין להמשיך את חייך כפי שהם כרגע, או היו עד המפגש עם הבחור ת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו