זוגיות מעורבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות מעורבת
    אמלי
    23/09/2014

שלום, אני סטרייטית יוצאת למעלה משנתיים עם בחור מקסים ביסקסואל הרבה פעמים דיברתי איתו על התחושה שאני אף פעם לא אצליח לספק אותי באמת מיותר לציין שיש לנו סקס ממש טוב. לפני חצי שנה דיברנו והוא אמר שכן בעתיד הוא ירצה גיוון מיני יחד איתי שנצרף אני לא בעניין הוא חזר ואמר שזה יקרה רק בהסכמתי האם העובדה שאני לא אסכים תגרום לו לבגוד בי עם גברים או נשים אחרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות מעורבת

הוספת תגובה

• התשובה היא לא.

Kutaly
    27/09/2014

נתחיל מזה שעצם היותו ביסקסואל לא אומר שאת לא מצליחה לספק אותו.
    באופן כללי אין שום קורולציה בין ביסקסואליות לבין צורך בריבוי או גיוון של פרטנרים.
    העובדה היא שהוא בחר להיות איתך.

גם זה שאמר שבעתיד הוא ירצה גיוון מיני יחד איתך יכול לבוא דווקא כהתחמקות מהשיחות החוזרות על הפחד שלך שאת לא מספקת אותו.
    אז הוא מציב בעתיד לא ידוע מצב שיתכן ואולי יקרה... וגם את זה מציב בתנאי שיהיה בהתאם לרצון שלך.

ולגבי השאלה "האם העובדה שאני לא אסכים תגרום לו לבגוד בי עם גברים או נשים אחרים ?"
    שוב, לא.
    אם היה רוצה לבגוד, סביר שכבר ימצא את ההזדמנות בין עם בהסכמתך ובין עם לאו.

לסיכום, נראה שאת עסוקה מאוד בפחד מפני בגידה אפשרית וזה לא קשור כלל להיותו ביסקסואל.
    בסופו של יום, כאמור, הוא בוחר להיות איתך. רק איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו