מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשרה04/11/2014
קשה לי להתמודד לבד ואין לי את הכלים לתת מענה לילד שלי . הבן שלי בן 19 . חייל . לפני כשנה בבדיקות לצבא גילו שיש לו תסמונת קלייפנטר . מאז שהוא התגייס הוא התחיל לזרוק לי מסרים שהוא מבולבל מאוד וכנראה שיש לו משיכה לגברים . ניסיתי מספר פעמים לכוון אותו שינסה קודם להכיר בחורה שאני מודה שזו בעצם בריחה שלי והתכחשות. היום הוא התוודה בפניי שהוא קבע עם מישהו והוא בדרך אליו לבית . . הוא כתב לי שהרגיש לו רע שאף אחד לא יודע על זה ולכן הוא בחר לספר לי. נבהלתי ובקשתי ממנו שיחזור ויבטל. אין לו ניסיון מיני ואני מפחדת שהוא יפול בידיים לא נכונות שיגרמו לו טראומה או שיפול באיזה פדופיל או אפילו הגעתי במחשבות שאולי איזה ערבי מנסה לקבוע איתו ולחטוף אותו . אני חייבת עזרה בשבילו ובשבילו !!!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
עינת השכל01/12/2014שלום שרה, את מביעה את דאגתך הרבה לבנך ומחפשת עזרה עבורך ועבורו. כפי שנאמר בתגובה הקודמת, את יכולה לקבל עזרה נפלאה באירגון תהל״ה, או בהתייעצות אצל מטפל/ת. חשוב מאד שרה שתפני לעזרה בכדי לעזור לך להיות יכולה לקבל את בנך כפי שהוא .
לגבי רצונך בעזרה עבור בנך, השאלה הראשונית לפני איפה, היא האם הוא חושב שהוא זקוק לעזרה ואם כן, לאיזו מטרה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאמא האוהבת
יש עם מי לדבר09/02/2015אמא יקרה שלום,
יש כמה דברים שאני לומד מהמכתב שלך. קודם כל , שיש לבן שלך אמא אוהבת, רגישה ודואגת, שמוכנה לשים את טובתו במקום הראשון. דבר שני הוא שיש לכם קשר מצויין. גם בימינו הרבה ילדים חוששים לספר ולשתף את ההורים בלבטים ובנטיות שלהם. זה ממש לא מובן מאליו – כל הכבוד!
בשלב זה אני מניח שקראת ולמדת על תסמונת קלייפנטר. לא הייתי כורך אותה בנטיות המיניות של הבן שלך. ייתכן שאת מגוננת יותר עליו בשל התסמונת. חשוב לזכור שהתסמונת – וגם נטיותיו, יהיו אשר שיהיו – לא מונעים ממנו לחיות חיים בריאים ומאושרים. ואולי בלי קשר, ככל אמא את מגוננת עליו ורוצה עבורו את הטוב ביותר.
ככל נער צעיר, בנך מגלה את המיניות שלו ושואף לחיים בוגרים ופועלים. זה מסע ארוך, לוקח זמן עד שדברים מתבהרים. קשה להורים "לשחרר את החבל" ולתת לילד לפסוע את צעדיו הראשונים בעולם המבוגרים, לחפש וגם לעשות טעויות. יש לי כמה הצעות. ראשית, אני מצטרף להצעה לבוא לפגישות של תהל"ה, ושם תוכלי גם ללמוד על העולם של גברים שנמשכים לגברים, ואולי לגלות שהוא לא כל כך קודר ומסוכן כפי שאת מדמיינת. לשם הידע, יש כל מיני אפשרויות בטוחות ונעימות לפגוש אנשים מהקהילה, כמו למשל דרך איג"י, תנועת נוער גאה שמקיימת מפגשים לצעירים בכל הארץ – ראי www.igy.org.il. שנית, תוכלי לאמר לבנך שאת אוהבת ומקבלת אותו, שיגן על עצמו – הן באמצעות מין מוגן, והן בכך שלא ילך לבתים של זרים שאינו מכיר - ושהוא מוזמן אם הוא רוצה לשתף אותך ואת מבטיחה שלא לשפוט. לבסוף, הן הוא והן את מוזמנים להתקשר אלינו ל"יש עם מי לדבר" – הקו של הקהילה הגאה. אנחנו פועלים בכל יום א-ה בין השעות 19:30-22:30 בטלפון 03-6205591. נשמח להקשיב ולחשוב ביחד.
הרבה הצלחה לך ולבנך , עם הורות תומכת ורגישה כמוך אני סמוך ובטוח שהוא ימצא את אושרו לאן שלא ילך,
עמיר
"יש עם מי לדבר"
קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)