מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות מיניותנועה27/12/2014
שלום לכולם,
אספר קצת רקע על עצמי והזוגיות ואז אעבור לבעיה.
קןראים לי נועה בת 24 המגיעה מבית מסורתי.
כל חיי הייתי במערכות יחסים עם בחורים דתיים (שמירת נגיעה וכו).
בשנה האחרונה אני נמצאת במערכת יחסים עם בחורה מהממת.
הקשר מצוין אבל המין שלנו די מטריד או אפילו קצת מגעיל אותי.
אין לי בעיה עם העירום או המגע בגוף.
אך ברגע שזה מגיע לאיבר המין אני קופאת.
לוקח לי הרבה זמן עד שאני נוגעת בה למטה (אבל כשזה קורה היא נהנית). אבל אני בשום פנים ואופן לא מסכימה לה לגעת בי למטה בלי תחתון.....
אני לא יודעת מה לעשות כדי שנהיה לנו טוב יותר. אני לא מצליחה להתגבר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מיניות - תגובה
עינת השכל08/01/2015שלום נעה. את מספרת בכנות ובפתיחות רבה על הרקע שלך ועל הקושי שאת חווה במפגש המיני עם החברה שלך. אמרת שאת מבית מסורתי והבחורים איתם יצאת בעבר היו דתיים. איני יודעת האם וכיצד את מגדירה עצמך, חילונית, מסורתית, או דתיה ומה מחשבותייך ותחושותייך בנוגע לנטייה המינית שלך. הקושי שאת מתארת אפשר שמסמל סמני שאלה, או התנגשות פנימית בין ערכים שגדלת עימם לבין רצונותייך ומימושך כאדם בוגר. קושי במגע באיבר המין שלך מגלם את ההתנגשות הזו. אמרת שיש בך תחושות מסויימות של גועל המחוברות למגע המיני ואת צודקת לגמרי ברצונך שיהיה טוב לשתיכן. מה שיכול לעזור לך במישור האישי זה לחשוב ולהרגיש מה נכון לך וחפש את הדרך לישב רצונותייך עם התפיסות עימם גדלת. את יכולה למשל להעזר באתר של בת קול שנוגע בנושאים של נטייה מינית ודת, לשוחח עם חברים, או לפנות לטיפול פסיכולוגי. כל זאת לא כי משהו לא בסדר איתך, אלא רק כדי לעזור לך למצוא ולבטא את הקול האישי שלך ומה שמתאים לך. במישור הזוגי חשוב שתוכלו את והחברה שלך לשוחח על הקושי המיני בכדי שלא יצטברו מטענים של חוסר הבנה וכעס. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)