מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת הסבראלה04/01/2015
שלום
אני אישה נשואה. התחיל איתי מישהו מהעבודה נשוי. בהתחלה חיזר אחריי בטירוף וניסה לשכנע אותי לבגוד בבעלי. כשנענתי לו לבסוף הוא התחיל להתרחק ממני והתנהג בצורה מוזרה. כל פעם שקבענו היה מבריז ברגע האחרון בטענה שהוא חולה, שיש לו משהו בעבודה וכו. הייתי מתוסכלת ממנו ברמות מטורפות ולא הבנתי איך יכול להיות שגבר שמציעים לו סקס מחוץ לנישואים בלי מחוייבות לא קופץ על ההצעה במיוחד לאור העובדה שהוא זה שיזם את הקשר הזה בכלל.
התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר איתו, התחילו להתחבר לי דברים, הדיבורים הרבים שלו בצורך בסקס אנאלי, אוראלי , הערות על כל מיני גברים יפים והאסימון נפל לי כשהתמזמזנו במשרד פעם אחת וראיתי שלא עומד לו...
שכבנו פעמיים, בפעם הראשונה הכל היה בסדר, בפעם השנייה עמד לו אך הוא לא הצליח לגמור , אלא לאחר שגמר ביד.
הוא סיפר לי שהוא לא שוכב עם אשתו כבר הרבה זמן כי היא עייפה מהילדים..
התעמתי איתו ואמרתי לו שאני חושבת שהוא הומו וזה ההסבר היחיד שיש לי להתנהגות שלו. הוא לא ענה לי אבל זרק לי שיש לי יכולת טובה לאבחן אנשים. אפשר להגיד שמלבד מה שציינתי הוא די אימץ לעצמו ״התנהגויות גבריות״ אבל זו האינטואיציה שלי ויש לי נסיון עם גברים.
האם יכול להיות שאני צודקת? אני די בטוחה בזה והייתי מאוד רוצה לעזור לו. הוא נראה לי מאוד במצוקה ולא מרוצה מהחיים שלו, הוא כל הזמן עצבני, מתוסכל כועס על העולם. כועס על אישתו. (הוא מאשים את הלחץ בעבודה).
איך אוכל לעזור לו וגם מעניין אותי לדעת מה הוא בדיוק רוצה ממני ולמה בכלל יצר איתי קשר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת הסבר - תגובה
עינת השכל09/01/2015שלום אלה. את מתארת מצב מורכב שיכול להיות מושפע וקשור לטווח רחב מאוד של אפשרויות, לאו דוקא בנושא נטיה מינית. אין דרך לומר לך מה המוטיבציה לפנייתו של הגבר אלייך וגם לא מה מקור אמביבלנטיות שלו בקשר איתך, אם קיימת כזו. את יכולה לומר לו שנראה לך כי הוא במצוקה ואם ירצה יכול לשתף אותך ובעיקר החליטי מה נכון לך והאם הקשר מתאים לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)