מבקשת עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה..
    רוני
    11/04/2015

היי.. אני לא יודעת כמה השאלה הזו מתאימה לתוכן האתר אבל אני אשאל בכל זאת.
    יש לי בת זוג כבר 7 חודשים ומאוד טוב לנו ביחד.
    בתחילת הקשר שלנו הייתי יורדת לה והיא גמרה פעם אחת. לאחרונה כשאני מנסה לרדת לה היא אומרת לי להפסיק. כשאנחנו מדברות על העניין היא אומרת שלא נוח לה עם זה למרות שעשינו את זה פעם וזה הביא אותה לשיא. אני מרגישה שאני לא מצליחה לספק אותה (היא גמרה רק פעם אחת בכל הקשר שלנו) וזה מתסכל אותי בטירוף. איך בכלל לגשת לעניין הזה ומה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה..

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה.. - תגובה

עינת השכל
    25/04/2015

שלום רוני. את מתארת תיסכול רב ביחסי המין עם בת הזוג שלך, על כך שאינך מצליחה לספק אותה מינית. עולות מייד שאלות שקשורות ברובן אליה, לבת הזוג שלך. מה הרקע שלה. האם הייתה בזוגיות עם אישה קודם לכן, האם היה לה קושי להגיע לסיפוק מיני. מה היא יודעת להגיד על אי הנוחות כשאת יורדת לה? ועוד שאלות רבות. וכמובן השאלה העיקרית היא מה עמדתה בעניין. עד כמה היא חווה תיסכול מהמצב?
    בהקשר הזוגי נשאלת שאלה מה קורה כשאתן מנסות לדבר על הקושי. האם את חולקת תסכולך איתה והיא עימך? הרבה שאלות המעידות על כך, שלמצב שאת מתארת יכולים להיות הסברים רבים...
    האמירה הברורה היחידה שאני יכולה לומר לך היא, שלא תשארי עם התסכול ולא תקחי את הקושי עלייך כמעיד שאת עושה משהו לא בסדר. דברי איתה ונסו לראות ביחד מה עושים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו