מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה קיים?שרון10/07/2015
אני בחור בן 36 הומו מחוץ לארון ובטוח בנטיותיו המניות!!
אני בקשר במסגרת העסק הפרטי שלי עם קולגה אישה מרוסיה סטרייטית לחלוטין שיודעת עלי,ואני מרגיש שאני מתאהב בה(לא מינית)ונראה לי שגם היא.
האם יתכן דבר כזה?
מה זה אומר עלי?מה זה אומר לגבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה קיים? - תגובה
עינת השכל30/07/2015שלום שרון, אתה חולק אתנו את רגשותיך ואת הבלבול שאתה חש. מספר שאתה מרגיש מתאהב בקולגה שלך, אישה ומתפלא על כך מאוד, שכן אתה מזהה עצמך כהומוסכסואל. אתה גם מדגיש כי אין פן מיני להתאהבות. ובכן שרון, ראשית באשר לשאלה ״האם יתכן דבר כזה״?- כך אתה מרגיש ולכן לפני הכל זו התשובה - כן יתכן דבר כזה כי כך אתה מרגיש!!! כיום זה חלק מהמציאות הפנימית שלך ביחד עם הבלבול שתחושות אלה מייצרות, שכן ישנה התנגשות עם הדרך שבה אתה רגיל לזהות ולחוות את עצמך. עם זאת חשוב שתבין טוב יותר מה אתה מרגיש ומה אופי ההתאהבות הזו ואיך אתה רואה התאהבות שאין בה פן מיני? במה היא שונה מבחינתך מחברות עמוקה וחזקה? כאן ישנן שאלות שחשוב לתענה לעצמך עליהן.
כן אומר לך שאפשרי שאתה בעצם מתאר שיש בך צדדים שונים והם קשורים לחלקים שונים של מי שאתה ואין בכך משהו שאינו בסדר. האפשרות לאהוב גם נשים וגם גברים אינו מהווה תמונה נדירה ואין הוא בעייתי בהגדרתו. עם זאת חשוב שתברר לעצמך האם בכך מדובר. חשוב, שתרשה לעצמך להכיר את הצדדים השונים שלך, להרחיב אותם ולא להבהל מהם כדי שיהיה לך המרחב לממש את עצמך מבלי שההגדות מבחוץ יכתיבו כותרת זו או אחרת. בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)