מחפשת להתנסות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת להתנסות..
    רוני
    04/08/2015

היי, אני בקרוב בת שבע עשרה וממש מעוניינת להכיר בחורה בערך בגילי ולהתנסות בתחום החדש הזה שנפתח בפני בזמן האחרון.. אני ממש סקרנית ואי הוודאות הורג אותי! העניין הוא שממש בעייתי להכיר מישהי בגיל הזה בגלל שדרך האינטרנט אלו בעיקר נשים מבוגרות יותר ולא הצלחתי למצוא עדיין בגילי... יש הצעות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת להתנסות..

הוספת תגובה

• מחפשת להתנסות.. - תגובה

עינת השכל
    05/08/2015

הי רוני, את מספרת על רצונך בהתנסות עם בחורה וכי זו תהיה לך חוויה ראשונית. מבינה מדברייך שרצון זה התעורר לאחרונה ומעורב בסקרנות ואי וודאות שהם צפויים מאוד. מבינה גם את הקושי במציאת פרטנרית מתאימה, אולם עם זאת, הפורום הזה אינו מיועד כמקום להצעות והכרויות, אלא כמקום לדיבור על שאלות, או לשיתוף בפן הרגשי. למימושים עצמם ישנם בכל זאת פורומים אחרים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכים להכיר בנות בגילך

יש עם מי לדבר
    26/08/2015

שלום רוני
    יש לא מעט דרכים להכיר בחורות בסביבות גילך, הקבוצות של איגי (את יכולה לבדוק מהי הקבוצה הקרובה למקום מגורייך ולהתקשר למדריכה ) או הברנוער (בת"א או ב"ש), ובאינטרנט פורומים של איגי (ארגון הנוער הגאה )
    את כמובן מוזמנת גם לשאול להתייעץ ולשתף עימנו
    בהצלחה
    בר
    יש עם מי לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו