התאהבות וירטואלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות וירטואלית
    אנונימי
    05/09/2015

אני בן 20 ועדיין לא לגמרי בטוח בקשר לנטיותיי המיניות. מעולם לא הייתי עם גבר או עם אישה.
    ברצוני לספר משהו שמעולם לא שיתפתי עם אף אחד.
    לפני כ-4 חודשים הכרתי באינטרנט בחור בן 23 מברזיל, בקטע ידידותי לחלוטין. המשכנו לשמור על קשר דרך שיחות סקייפ ומרגע לרגע התחלתי להרגיש שאני מתאהב בו. עד היום אני לא מפסיק לחשוב עליו ולדבריו זה הדדי. אני מרגיש שזה אמיתי אבל אני משתגע כי עד שהכרתי אותו סלדתי מכל מה שקשור להיכרויות שהן לא מתבצעות פנים אל פנים, על אחת כמה וכמה היכרויות של אנשים שבכלל חיים במדינות שונות.
    בחודשיים הראשונים היינו מדברים בשיחת וידאו שעות על גבי שעות, אומרים אחד לשני שאנחנו אוהבים זה את זה. הוא ממש היה שם בשבילי כשהייתי צריך ולא הרגשתי שזה מוזר מדי כי ראיתי אותו באמצעות וידאו. בתקופה האחרונה קשה לנו יותר לדבר מסיבות טכניות וזה מקשה עליי מאוד.

אני מרגיש שהוא הדבר הראשון האמיתי שהיה לי בחיים, למרות שזה וירטואלי. הלב שלי פועם כל פעם מחדש כשאני מדבר איתו... אני לא מחמיץ שום הזדמנות לבדוק בטלפון האם קיבלתי ממנו הודעה. הגעתי איתו לשיחות עמוקות ואינטימיות שלא הגעתי אליהן עם אף אדם אחר בחיי! אני לא מפסיק לחשוב איך ומתי אני אפגוש אותו, גם אם זה במרחק כמה שנים טובות. פעם הוא גם אמר לי שהוא שקל אפשרות לנסוע לישראל, אבל המצב הוא שכרגע שנינו מחוייבים לכל מיני מסגרות בכמה שנים הקרובות.

אשמח לעזרה.. האם הקשר הזה הגיוני/לגיטימי וכיו״ב? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות וירטואלית

הוספת תגובה

• התאהבות וירטואלית - תגובה

עינת השכל
    08/10/2015

שלום לך. חשוב לי לפתוח את דברי אליך באמירה המתקשרת לשאלה בסיום דבריך- ״האם יש הגיון א/או לגיטימיות וכיו״ב בקשר הזה?״. הדרך להגיע לתשובות באשר למי אתה ומה אתה רוצה ונכון לך בחייך עוברת דרך נתינת מקום ומרחב מחייה לתחושותיך, רגשותייך, הפנטזיות והרצונות שלך. כך תוכל בין היתר גם להגיע לתשובות באשר למה נכון לך בהתנהלות במציאות ממש. ולמה כוונתי? אתה אומנם צעיר, בן 20 אולם מספר שלא היו לך התנסויות זוגיות בפועל. רק סימני שאלה לגבי המשיכה שלך. אינני יודעת עד כמה נתת לעצמך את המקום לבדוק בנפשך את השאלות הללו מתוך נתינת לגיטמציה לכמיהות. בין אם מדובר במשיכה לאישה או לגבר. מה שאתה מתאר שקרה לפני ארבעה חודשים זו הכרות וירטואלית, שדוקא היא, אולי בגלל היותה מוגנת יותר מפני מימוש, עזרה לך לפרוץ את שערי נפשך ונכנסת לזירה של רגשות עוצמתיים ומתפרצים והתאהבת. עם זאת נכון גם לשאול גם השאלה באשר לאפשרות מימוש הקשר, כדי שלא תנעל בקשר שלא ממומש בפועל, או שיש לו אופק שכזה במרחק כלשהו.
    כמובן שאינני יודעת את התשובות לשאלות אלה וכנראה שגם לך זה לא ברור. ועדיין
    חשוב שתשתמש בחוויה הנוכחית כקרש קפיצה לעבר המוכנות, היכולת והתעוזה לחיות חיים מספקים הכוללים בתוכם גם קירבה זוגית נפשית וגופנית , תהה הנטיה המינית שלך אשר תהיה ובין אם יהיה זה עם הבחור הוירטואלי או בהקשר אחר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו