מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל וחייב עזרה!רונן12/10/2015
היי, כל חיי ידעתי שאני הומו, ותמיד הכחשתי את זה, חשבתי שלעולם לא אוכל להיות עם בנות, אבל טעיתי יצאתי עם שתיים, ועם אחת היה לי קשר רציני, ברגע שנקשרתי אליה יכולתי לקיים איתה סקס וממש נהניתי בו יצאנו שנתיים ונפרדנו ממניעים לא קשורים- הסקס איתה היה מעולה דרך אגב, כחצי שנה אחרי הפרידה, חזרתי להיות בשר עם חבר הומו שהיה לי (חבר אמיתי שבגלל שלא רציתי שיידעו עליי העדפתי לא להיות חבר שלו) והוא פתח אותי לעולם הגייז עם זה אתר היכרויות ומועדוני גייז- שכבתי עם שני גברים וממש נהניתי, שאלתי היא מה לעשות???
מצד אחד אני רוצה להביא ילדים ולהתחתן, ומצד שני בא לי קשר עם גבר, וסקס עם גבר, מה עושים???? אני ממש מיואש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש עם מי לדבר
בר יש עם מי ל15/10/2015שלום רונן
אני קורא את מה שתארת ואני רואה אדם שנהנה מאהבה/ קשר רומנטי וגם מסקס עם בחורה, כמו גם עם גבר.
אז ראשית ברצוני לומר לך, תרגע, אל יאוש, קח נשימה עמוקה, אם יש לך חבר/ה קרובים עמם תוכל לשוחח ולשתף – עשה זאת. אתה יכול אולי גם להתייעץ עם איש/ת מקצוע, או לצלצל אלינו לקו על מנת להתייעץ ולשתף.
זכור שכיום, ניתן לקיים זוגיות של שני גברים ואף להקים תא משפחתי ולהביא לתוכו ילדים (במיני קונסטלציות, פונדקאות, הורות משותפת.. ) ואף להינשא.
לא ברור בן כמה אתה, ולמה התכוונת כשכתבת ש"כל חיי ידעתי שאני הומו", חשוב להבין כי סקס ניתן לעשות גם עם ווברטור, אך זוגיות ואינטימיות כמו שחוות דורשות מעט יותר מריגוש מיני.
אז תהנה מהחיים, פגוש נשים גברים שנעים לך עימם, תעשה סקס (מוגן) תפגוש את "אהבת חייך"
וזכור שאתה גם יכול להרים אלינו טלפון
בר
יש עם מי לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל וחייב עזרה! - תגובה
עינת השכל18/10/2015שלום רונן. שיתפת אותנו במה שקראת בילבול ויאוש הקשורים לשאלות שלך בקשר לנטייה מינית, אהבה, מיניות, זוגיות והורות. כלכך הרבה.
כתב לך בר מילים יפות וחשובות ואוסיף ואחזור גם אני:
מצד אחד הגדרת עצמך כהומו ואמרת שתמיד ידעת. עם זאת היית גם בקשר זוגי מספק (גם מינית) עם נשים.
אינני יודעת בן כמה אתה ואם הבנתי נכון, לא היו לך קשרים נוספים קודמים עם נשים או גברים. נשמע רונן שאתה בתהליך של להעיז ולבדוק מה הדרך האוטנטית והמספקת שלך למימוש זוגיות, מיניות ובהמשך גם הורות. הבדיקה מביאה אותך לסימני שאלה רבים, אך היא גם מאפשרת תזוזה ומימוש עצמי. יכול להיות שהחלק החסר כיום זה שתמצא מסגרת כלשהי שתאפשר בדיקה רגשית עמוקה יותר, שתעזור לך להבין ולהרגיש מה נכון לך.
עם כל זאת וללא קשר לדרך שתלך בה, חשוב לי לומר שנטייה מינית, כזו או אחרת, לא צריכה להכתיב האם תחייה בזוגיות מחייבת והאם יהיו, או לא יהיו לך ילדים. האפשרויות קיימות, בין אם תהייה בזוגיות עם אישה או עם גבר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)