מבולבל וחייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל וחייב עזרה
    רונן
    20/10/2015

היי בקשר להודעתי הקודמת, קודם כל תודה לכם אבל זה לא עוזר לי! אני בן 23 קצת אחרי צבא מבולבל מאוד מכל הבחינות, אני לא רואה אפשרות של להביא ילד עם גבר ההואים שלי מאוד פרימטיביים, והאמת שאני לא יודע כמה זה ריאלי זוגיות בן גברים- גברים רוצים רק סקס זה ידוע, אלא אם הם מכוערים או מבוגרים כבר...
    בבקשה תעזרו לי!!!! מה לעשות להמשיך להנות עם גברים ואז ביום בהיר אחד לעשות סוויץ ולהתחיל עם בחורות?
    או לשכוח מהנאה, ולמצוא אישה שאתחתן איתה בבוא היום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל וחייב עזרה

הוספת תגובה

• מבולבל וחייב עזרה - תגובה

עינת השכל
    08/01/2016

שלום רונן, מבינה מדבריך שאתה לא מרגיש שכל מה שכתבנו לך עוזר כי אתה לא רואה כראלי קשר מתמשך אוהב ומספק בין שני גברים וכי אין מצב שמשפחתך בכלל תקבל נטייה מינית שאיננה הטרוסקסואלית. האופציות שאתה כותב שאתה רואה לעצמך לחיות עם תחושותיך, הן בעייתיות כי הן לא מערבות תהליך בו תוכל להבין מה אתה באמת רוצה ומה נכון עבורך לאיכות חיים רגשית להמשך חייך. אני ממליצה לך רונן לשקול אפשרות של טיפול פסיכולוגי או ייעוץ כלשהו, שיתן לך מקום להבין את הדברים ולמצוא פתרונות מתאימים לך. ישנן אפשרויות טיפול דרך קופת חולים, ישנם גורמי טיפול בקהילה הלהט״בית, בר כתב לך על ״יש עם מי לדבר״. בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו