מפחדת לאבד אותה כי היא כל העולם שלי תעזרו ליי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת לאבד אותה כי היא כל העולם שלי תעזרו ליי בבקשה
    Gal13
    28/02/2016

אז אני ובת הזוג שלי ניפרדנו כמה פעמים ואחר כך ניפרדנו סופי לחודשים עכשיו חזרנו אחרי חודשים והיא התחילה קצת להתקדם וגם אני אבל חזרנו כי הרגשנו שאי אפשר בלי אחת השניה והיא היה לה קראש על מישהו וידיד שלה עזר לה עם זה ואנחנו ביחד ועכשיו שאני ממש מבקשת שלספר לידיד שלה שיודע שניפרדנו אבל שלא חזרנו שאנחנו ביחד היא לא כלכך רוצה עוד היא אומרת אמונה צריך להיות יש אמונה והכל אבל לקום כל בוקר ולראות את הבן אדם (הידיד) מנסה לקרב לה את מי שהיא הייתה בקראש עליו ואני הבת זוג שלה לא יכולה עשות עם זה כלום זה כואב לי ומלחיץ אותי היא אומרת שאין לי ממה לפחד ושהוא לא מדבר עליו יותר איתה אבל העובדה הזאת שאנחנו ביחד והוא(ידיד) שלה מנסה לשדח לה מישהו אחר זה מעיד עלי וקשה לי עם זה לקום כל בוקר ולהילחם עליה ככה זה מרגיש,אפילו שהיא שלי ואנחנו חזרנו
    קשה לי עם זה כל הזמן זה לא עוזב אותי היה לה קראש עליו בעבר והוא גם עבר ועכשיו שוב אבל הוא מנסה לעשות שיקרה משהו בניהם ואני יושבת מן הצד אומרת ורק אוכל אותי יותר מהפחד שיקרה משהו אני לא יודעת מה לעשות כן יש לנו אהבה ודיבורים והכל חופשי זורם וכיף לנו ביחד אבל מה שלא יורד לי האבן מהלב שהבן אדם אחד קטן לא יודע שחזרנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מפחדת לאבד אותה כי היא כל העולם שלי תעזרו ליי בבקשה - תגובה

עינת השכל
    07/03/2016

שלום לך, הקשר שאת מתארת עם בת הזוג שלך, עבר לדברייך מספר טלטלות, שהביאו לפרידות. הפרידה האחרונה היתה כנראה הרצינית מכל ונפרדתן סופית, עד שהחיבור בינכן וכנראה האהבה הקיימת החזירו אתכן לקשר.
    המעברים שהיו בין הפרידות והחזרות הם קשים בפני עצמם ויכולים, פעמים רבות, להביא לתחושות של חוסר בטחון בקשר. לא סיפרת על איזה רקע היו הפרידות והאם הן היו הדדיות, או אחת מכן יזמה אותן יותר. בכל מקרה, זה צפוי שיהיה כתוצאה מתח מסויים בביחד - מעין שאלה ״האם הפעם נצליח״? בסיפור שלכן מתווספת לכך גם הנוכחות/״הצל״ של המישהו האחר, שהחבר מנסה לקרב. הלחץ בתוכך גובר עוד יותר וקשה לך מאוד להרגיש בטוחה בביחד שלכן והעובדה שלא סיפרה לידיד מוסיף עוד שכבה של חוסר בטחון ואת שואלת מה לעשות. באהבה ובקשרים יש תמיד סיכון ובודאי כשכבר היו פרידות תחושת הסיכון עוד גוברת. מאחר והחברה שלך לא מוכנה לספר לידיד, האפשרות שעומדת בפנייך היא להאמין לה שהיא רוצה בקשר איתך ולא מעוניינת בבחור ולהבין שאולי הפחד הכללי שלך שהחברה לא תשאר איתך מתחבר לסיפור עם הידיד. אולי אם תקבלי שבחזרה לקשר עם החברה יש בכל מקרה סיכון שלא תצליחו, אבל גם סיכויי שתצליחו, תוכלי לשמוח באהבה וביחד עם חברתך לדאוג שתהנו מהקשר ולא תפלו שוב לקשיים שהיו לכן בעבר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו