אני מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבולבל
    נתנאל
    16/03/2016

מגיל די קטן אני די מבולבל אם אני נמשך לגברים או לנשים
    מה שבטוח שמבחינת רצון אני ממש לא רוצה להיות גיי
    אני רוצה להיות עם אישה ולהביא ילדים כמו כולם
    איך בודקים למי אני נמשך מה לעשות במצב כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מבולבל

הוספת תגובה

• אני מבולבל - תגובה

עינת השכל
    05/04/2016

היי נתנאל, כדי שאוכל להתייחס לשאלתך בדרך ספציפית יותר, אשאל אותך בן כמה אתה והאם היה לך נסיון מיני ו/מערכת יחסים עם אישה או גבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנאל היקר

יש עם מי לדבר
    07/07/2016

אני שמחה לקרוא את דבריך ולראות שלמרות ההסתייגות שאתה מביע מלגלות שאתה גיי, אתה נכון וחזק מספיק כדי לבחון ולבדוק את הגבולות של עצמך.
    היכולת שלך להיות נאמן לעצמך ולחתור לגילוי עצמי ולהיות שלם עם עצמך - אינה מובנת מאליה.
    כן, זה נוח יותר לחיות את המודל ההטרו-נורמטיבי, להנשא לאישה ולהקים משפחה. יחד עם זאת, להתמודד עם ההתלבטות והבלבול ובסופו של דבר ללכת בדרכך שלך - בין אם היא תהיה לכאן או לכאן - היא דרך חשובה ומספרת על אומץ ואורח רוח.
    כל הכבוד.

אני מבינה את התסכול שבמצבך ואני מאמינה ביכולת שלך ללכת כם האמת שלך
    אם תרצה עוד לשוחח - אנחנו כאן כל יום (א'-ה') בין 19:30-22:30

שיהיה המשך ערב מקסים
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בידיוק כמוך!!!

רועי
    19/09/2016

אני מרגיש בידיוק את אותו הדבר וחושב כך.. מה לעשות (אני בן 15.11)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בידיוק כמוך!!! - תגובה

עינת השכל
    01/10/2016

שלום רועי, כתבת שאתה מתחבר לדברי נתנאל על המשיכה שלו גם לגברים ושאלה גדולה מה לעשות עם זה ואיך לדעת מה נכון עבורך. כמובן שזו שאלה גדולה מאוד שיכולה גם להיות מפחידה. יחד עם זאת, השאיפה להבין מי אתה ומה נכון לך ומציאת התשובה, הם שיאפשרו לך חיים מספקים וטובים. אז גם אם זה מפחיד רועי ואתה מרגיש מאוד לבד עם תחושותיך אגיד לך לפני הכל שמשיכה לבנים היא בסדר גמור ואינה מעידה על בעיה כלשהי!!! גם אם זה שונה מהרבה ממה שאתה רואה סביבך.
    אתה מאוד צעיר וחשוב שיהיה לך עם מי לדבר על הדברים ולמצוא את התשובה הנכונה עבורך. האם יש לך מישהו בסביבתך שאתה יכול לדבר איתו או איתה? בשלב התחלתי לא להרגיש לבד בעולם זה כמעט הכי חשוב. כפי שראית, כתבו לנתנאל מ״יש עם מי לדבר״ וגם אתה מוזמן ליצור קשר איתם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו