מבולבל בין שני גברים שהתאהבתי בהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל בין שני גברים שהתאהבתי בהם
    עומר
    15/04/2016

אוקיי,אז התאהבתי בשני גברים..אני ביסקסואל בן 16 בארון,זה אולי יישמע קצת רדוד אבל הוא נראה טוב ביופי אבל מרגיש שהוא אדיש כלפיי באופי ושמגיע לי יותר ממנו..מצד שני יש לי את הבחור השני שהתאהבתי בו לפני והוא אוהב אותי אבל לא נראה טוב בעיניי בכלל.. והמראה החיצוני חשוב לי כמו שחשוב לי האופי של בן אדם..
    אני מפחד לאבד את שניהם,הבחור האדיש מבלבל אותי מאוד ולא בטוח אם הוא רוצה אותי כחבר רציני כי בתחילת הקשר שלנו הוא רצה אותי מאוד..עוד לא ראיתי אף אחד מהבחורים במציאות.
    אני מפחד גם לאבד את הבחור השני אם אהיה עם הבחור האדיש.. ואז אאבד את שניהם..
    בנוסף,אין לי כבר דרכים איך להכיר בני נוער ביסקסואלים חדשים.
    מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבל בין שני גברים שהתאהבתי בהם - תגובה

עינת השכל
    04/05/2016

שלום עומר, אתה מספר לנו על בלבול שאתה מרגיש, מכך שהתאהבת בשני גברים, בדרכים שונות ובעוצמות שונות. הקשרים הם בתחילת דרכם וללא שנפגשתם.
    דיברת על החשיבות בעינך של המראה החיצוני במקביל לאופי של האדם, אבל נשמע שהקושי העיקרי שלך הוא בתחושתך שאין הדדיות מספקת עם הבחור השני. הדדיות במובן של להרגיש רצוי.
    אתה מאוד צעיר וחשוב שתשמור כמרכזי את הערך העצמי שלך ורצונך להרגיש שמי שיהיה חבר שלך ירצה אותך ויוכל לבטא את זה וכך גם אתה כלפיו. גם אם המחיר יהיה לאבד מי מהם בדרך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו