מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחיל עם חבר בן 15יוסף כהן06/04/2017
אני בן 15 ויש לי חבר שאני בטוח שהוא מאוהב בי והוא יודע שאני מאוהב בו.
אני מאוד רוצה לפתוח איתו יחסים.
איך אני אתחיל?
אני גם מאוד רוצה לראות את הגוף שלו, בקיצור להתחיל.
איך אני יכול לפתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עינת השכל06/04/2017שלום לך, שומעת את מה שאתה כותב על רגשותיך ומשיכתך אליו. עם זאת, לפני שאכתוב הלאה אשאל אותך מה הגיל של החבר שלך. אתה עצמך צעיר ומאוד משנה לתגובה לשאלתך, גם מה הגיל שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסף כהן06/04/2017הוא בגיל שלי חודש פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא בן 15
יוסף כהן06/04/2017והוא מאוהב בי מאוד אבל אף פעם לא דיברנו על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות לי?
יוסף כהן07/04/2017הגיל שלו 15.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עינת השכל07/04/2017שלום יוסף, אתה שואל שאלה שמצד אחד היא גם פשוטה מאוד ומצד שני מורכבת. אתה אומר שאתה בטוח שהחבר שלך גם מאוהב בך וגם יודע שיש לך רגשות כלפיו. לפעמים אנחנו צודקים בידיעה הפנימית שלנו לגבי רגשות אחרים ולפעמים לא כלכך. האם דיברת איתו בכלל על רגשותיך? יכול להיות שזה מקום טוב להתחיל איתו. לשוחח על הענין שיש לך בו ולשמוע האם הוא בעניין גם. חשוב לי להגיד שכל השאלות הן לא בגלל שאתה מאוהב בחבר ולא בחברה. זה בסדר גמור ולא בעייתי בכלל. המורכב עבורך כרגע זה איך להתחיל. וכאמור, הצעד הראשון יכול להיות בשיחה ראשונית. ויוסף, לראות את הגוף וכל זה זה אחכ, אתם שניכם צעירים. אני גם כמובן לא יודעת האם היה לך חבר או חברה קודם. והאם עברת את השלבים הראשוניים האלה בעבר. ובינתיים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסף כהן07/04/2017דיברתי והוא אמר שגם הוא אוהב אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)