מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בארון כבר 49 שנה!!!ביג יוני15/05/2023
הי ,אני נשוי עם 3 ילדים יפים ואישה נהדרת,לפני הנישואים היו לי סטוצים מזדמנים עם כמה וכמה גברים,עד שהכרתי את אישתי והתחתנו .הקמנו משפחה נהדרת והחיים טובים.אבל בשנתיים הארחונות החשק לסקס גברי התעצם אצלי,אני מפנטז לשכב עם גברים ומרגיש שבור,אין סיכוי שאפרק את החבילה ואני גם לא רוצה ,טוב לי עם אישתי,אני נהנה להיות אבא וסך הכל החיים די טובים,אבל הצורך הזה הולך ומתגבר.לאחרונה אני מרגיש שאני ממש מתקרב לבגידה באישתי ואני עוצר את עצמי בכל פעם,יש לי עשרות טלפונים של גברים שפנו אלי,ואני מפחד שאני יגיע לנקודה הזו ופשוט ישבר.
אני שומר אמונים לאישתי כבר 21 שנה ,ומצד שני היא לא יכולה לספק לי את מה שאני מחפש בסקס עם גבר.
עזרו לי!!,יש כאן עוד מישהו כמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין במשא ומתן
תום24/05/2023יש לך שאכטה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין במשא ומתן
תום24/05/2023יש לך שאכטה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)