נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    שי
    05/03/2010

שלום. שמי שי ואני בן 25, כבר הרבה זמן שיש לי התלבטות לגבי המיניות שלי ומי אני. הייתה לי חברה במשך כשנתיים, ומצד שני צברתי גם ניסיון מיני עם גברים. עם בנות קשה לי להגיע לחדירה וסקס מלא ואני מעדיף לוותר על זה. עם גברים אין לי בעיה. יש לציין שביומיום אני מתבונן בעיקר בבנות, אבל בפנטזיות שלי אני חושב על גברים. הוריי מתחילים ללחוץ עליי ואני מרגיש מאוד מבולבל.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• שי שלום

איל זק
    05/03/2010

ברור מדבריך שאתה מתלבט לגבי הזהות המינית ובעיקר לגבי הנטייה המינית שלך. אתה מתאר מצב בו בחלומותיך הכמוסים אתה נמשך ורוצה להיפגש עם גברים אולם במציאות חייך אתה מעדיף להתבונן בנשים, למרות שקשה לך להביא יחסים אלו לכדי מימוש מיני. בנוסף, הזכרת את הלחץ הסביבתי בו אתה נתון אשר מטבעו גורם לך למתח ומצוקה.
    ראשית, בגילך הצעיר זה לגיטימי מאוד להתלבט ולהתחבט לגבי מה ומי מושך אותך יותר, ומבחינה זו אין כל סיבה להיכנס ללחץ. קח לך את כול הזמן הדרוש לך ואת מגוון ההתנסויות בהן אתה חפץ בשביל לעצב לאט לאט את העדפותיך המיניות.
    שנית, מדבריך עולה התחושה שיש בך העדפה לגברים. אתה מפנטז עליהם ומרגיש חסר עכבות ביחסיך האינטימיים עימם, זאת בניגוד ליחסיך המעוכבים עם נשים. נראה כאילו הלחץ החברתי והציפיות של הסביבה נותנים בך את אותותיהם ומקשים עליך לבטא את עצמך כפי שהיית רוצה. מבחינה זו אני רוצה להדגיש כי הדבר החשוב ביותר לאושרך הפנימי הוא יכולתך לחיות חיים אותנטיים ואמיתיים בהתאם לנטיות ליבך. אחד הדברים העיקריים שיכולים לעזור לך בכך, הוא הרחבת המעגל החברתי ומציאת חברים השותפים גם הם לתחושותיך.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו