מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרני23/03/2010
שלום זה די חדש לי כל העניין הזה אני אפעם לא דיברתי על זה והייתי שמח לקבל עזרה . אני תכף אהיה בן 17 ואני לא סגור על מה אני מעדיף אני פשוט מבולבל כי אני חושבשאני נמשך לשני המינים .
הייתה לי חוויה מינית עם נשים והיו לי גם כמה פעמים עם חברים שלי (לא סקס מלא) ואני נהנתי בשני הפעמים אז זה אומר שאני ביסקסואל ? כשאני חושב על מה אני מעדיף אני מרגיש שאני נמשך לשניהם בבקשה תנו לי עצה.
*הייתה גם פעם אחת שלא כ'כ תיפקדתי עם חברה שלי ואני לא יודע מה זה אומר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
טל קרויטורו23/03/2010הי רני,
ביסקסואל זו ההגדרה למי שנמשך גם לגברים וגם לנשים. בביסקסואליות המשיכה לא חייבת להיות 50/50 (כלומר שוויון בין המשיכה לגברים ונשים), זה יכול להיות גם 80/20 למשל, או 90/10, או כל יחס מספרי אחר.
כתבת במקום אחד בהודעה "אני לא סגור על מה אני מעדיף" ובמקום אחר "כשאני חושב על מה אני מעדיף אני מרגיש שאני נמשך לשניהם" - שניהם זו אפשרות קיימת ולגיטימית כמו כל אפשרות אחרת.
מכיוון שהגדרה זו אמצעי ולא מטרה, אינך צריך להחליט ובפרט לא עכשיו "כמה כמה" אתה נמשך על פי מגדר. זו שאלה מטעה ששמה את הפוקוס במקום הלא נכון. מעבר לכך בבחירות בחיינו בפועל פחות משנה "מה מעדיפים" בגדול אלא את מי מעדיפים, ברמת האדם הספציפי שמולך (אתה בסופו של דבר לא בקשר עם מגדר, אלא עם בן אדם שזו רק אחת מתכונותיו). אני מקווה שזה עונה לשאלתך, במידה ולא אתה מוזמן בחום לשאול שאלות המשך.
בנוגע לשאלה שציינת בכוכבית על פעם שלא תפקדת עם החברה- באף תחום בחיים לא מתפקדים 100% ב100% מהזמן, התחום המיני אינו יוצא מן הכלל. אין משהו מדאיג בפני עצמו במה שציינת. כן עשויים להיות דברים מדאיגים נלווים - למשל אם אתה בלחץ תמיד לתפקד 100% - זה לחץ לא כ"כ בריא וכדאי לשנות זאת. אם אתה למשל מקיים יחסים גם כשהתנאים לא מתאימים לך (לפעמים איבר המין מאותת באופן פיזי על מה שהאדם מנסה להתעלם ממנו) - זו נקודה שכדאי גם לשים אליה לב.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)