נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    ש.
    25/03/2010

שלום אני כמעט בן 16 ויש לי חברה ואני כן אוהב אותה ואפילו גם נמשך אליה אבל כאשר אנחנו מגיעים לקטע מיני עומד לי ממש קצת/ אם בכלל.. אני נוהג לפנטז על גברים ולצפות בסרטי פונו של הומואים.. כאשר אני מאונן עם חברים שלי עומד לי ממש.. מה זה אומר? מפחיד אותי לחשוב על הקטע שאני אהיה הומו... ובמיוחד מה הסביבה תגיד.... תודה אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• הוספה

ש.
    25/03/2010

ואני ממש אוהב את חברה שלי ממש ממש ... וגם נמשך אליה... שאנחנו במשחק המקדים כן עומד לי רק בחדירה לא.. התיעצתי עם רוא אחר הוא אמר שאני בחרדת ביצוע כנראה.. אבל מה זה אומר עליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה מינית

איל זק
    25/03/2010

שלום אמיר
    אתה נשמע מעט מבולבל לגבי הכיווניות המינית שלך. מצד אחד אתה מעיד כי אתה נמשך לחברתך ומצד שני נהנה לפנטז ולצפות בסרטי פורנו של הומואים.
    ראשית, חשוב שתדע שאין שום דבר רע בלהיות מבולבל או בלהרגיש משיכה לנשים ו/או גברים.
    שנית ולשאלתך מה זה אומר לגביך? בשלב הזה של חייך כנראה שאין זה אומר עליך דבר. בסה"כ אתה בחור צעיר שצובר התנסויות בחיי המין שלו ומנסה לאט לאט לעצב את כיוונו בחיים. בגיל 16 זה לגיטימי מאוד להיות מבולבל ואין כל טעם בשלב הזה להכנס להגדרות מיותרות ובטח שאין כל סיבה להילחץ בגלל זה.
    באשר לקשיים שאתה חווה בעת קיום היחסים עם חברתך, יכולות להיות סיבות רבות לכך כפי שציינת בעצמך (לחץ, חוסר ניסיון, חשש להיכשל ועוד). מדבריך נראה כי חוסר משיכה לבנות (המגדירה הומוסקסואליות) - אינה אחת מסיבות אלה.
    אני מציע שתוריד לחץ, קח את הדברים ביתר קלות, ותמשיך לנסות ולהנות מחיי המין שלך בין אם זה עם החברה ובין אם זה בחברת הבנים והסרטים. לאט לאט עם הניסיון יבוא גם הביטחון.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו